Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba arkadaşlar ben Ankara'dan 24 yıllık bir adet Barış=))Ortadoğu Teknik Üniversitesi Enel ''endüstriyel elektronik'' bölümü öğrencisiyim.1996 model Grand Cherokee Limited 5.2 v8 ZJ kullanıcısıyım.Foruma bügün dahil olma şansını yakaladım.0ff-Road ve 4x4 deneyimim çok iyi sayılmaz.Henüz tam anlamıyla aracımı asfalt dışında 4 çeker şeklinde arazide kullanma fırsatım olmadı ama meraklı,hevesli olmak yeterli diye düşünüyorum=))Macera,camping,doğa sporlarına ilgim alakam çok elimden geldiği kadarıyla yapıyorum.Sınırları zorlamak en önemlisi extrem özgürlük hissini outdoor da bulmak bu şekilde yaşamak böyle bişey olsa gerek=))
Şans eseri google da aracım için yedek parça fiyatları ve amortisör fiyatlarına bakarken görünce hemen üye oldum.
Göz gezdirdiğim kadarıyla gerçekten Off-Road ve araç hakkında çok bilgili aracı iyi bilen ve yeterli teknik bilgiye sahip olan arkadaşlar var..
Umarım bizde zamanla öğreneceğiz=)..Ortak noktalarımızın ve zevklerimizin kesiştiği bu ailenin içine şans eseride olsa katılmak etkinlikleri,dayanışmaları,yardımlaşmaları,paylaşımları,samimiyeti,üye sayısınında çok olduğunu görmek heyecan ve aynı zamanda gurur verici.
.Camping ve Off-Road larda buluşmak dileği ile.Herkesin bayramını kutlarım.En içten saygı ve sevgilerimle...