Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,710
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Jeep34' Alıntı:
Arkadaşlar ; bir mesaj üstte notum var. Burada sadece kendimizi tanıtıyoruz. Başka mesaj koymuyoruz. Sohbetleri yaptığımız yeri belirttim.
Zırt pırt mesaj taşıma işlemi ile bizleri yormazsanız sevinirim.

Tanışma haricindeki sohbet mesajlarınız silinmiştir.

Etiketler

Ben Mehmet Aranıza Yeni katıldım sanıyorum en genç off road cıyım off road yanısıra Havacılıkla da ilgileniyorum. Yaşım 18 Lise Öğrencisiyim.
sizinle tanışmam tamamen şans evedilaz(Deniz)abi gürpınar sahillerinde Off Road yaparken tanıştık ve burayı önerdi bende Geldim..
İlgi alanlarımdan bazıları Tasarım dır ki ilerleyen sürelerde beni daha iyi tanıyacaksınız Şimdilik bu kadar.. ;)
Umarım güzel şeyler yaşarız Şimdiden tüm yönetime ve üyelere Teşekkürlerimi sunarım.
MEGAN
Mehmet ÖZCAN

Görünt002.jpg

tüm arkadaşlara selamlar ben burdur bucak tan selçuk arklan macera ve doğa tutkunu sizlerle olmak bazı şeyleri paylaşmak bana mutluluk verececek

merhaba ben koray istanbul göztepedeyim uzun zamandır forumu takip ediyordum vitaramı almamla beraber artık dahada aktif olacağıma inanıyoru herkese selamlar

Merhabalar ben Ertug İstanbul'da oturmaktayım. 1994 model landrover Defender kullanmaktayım.

Herkese merhaba,
1954 Ankara doğumluyum.Şu an İstanbul'da oturuyorum.Mimarım,sebest çalışıyorum.Off-road ve fotoğraf meraklarım arasında.Görüşmek dileğiyle.

Herkese İyi günler,
Ben Selçuk Dönmez, 40 yaşındayım. Sigortacıyım. Tümüyle Türkçe, doğa tutkunuyum. Şimdilik bir dörtçekerim yok. Bu sayfalarla bir anda karşılaştım. Şimdilik bunları okumak, görüntülere bakmak bile büyük mutluluk veriyor. Bir gün benim de bir dörtçekerim olduğunda ki bu mutluluğumu herkesle payşamak isterim. Ancak şu ana değin okuduklarımdan bile çok özellikler edindiğimi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta bayram dolayısıyla herkese sağlıklı, mutlu, neşeli bayramlar dilerim. Geze kalın !

Selçuk

kurt-70[1].jpg

meraba ben Trabzon dan Sertaç 24 yaşındayım halen öğrenciyim :D forumu birkaç aydır takip ediyorum ilk mesajın bugüne kısmetmiş henüz bir arabam yok oyüzden bir süre uzaktan takip etmek zorunda kalacağım, yakında o da olacak inşallah şimdiden herkese iyi bayramlar...

Merhaba arkadaşlar ben hakkı forumu bir aydır takip ediyorum bölgemdeki of road gezilerini ilgi ile takip etim etfafımdaki bazı arkadaşların forumdan bahsetmesiyle gezenbilirle tanınştım henüz bi dört cekerim yok fakat en kısa zamanda olur diye umuyorum bu arada izmit yuvacıklıyım 34 yaşındayım hayırlı bayramlar

Tanışma haricindeki sohbet mesajlarınız silinmiştir. (Bu köşemizde sadece kendimizi tanıtıyoruz.) Bkz : sayfa 1

Sohbete serbest muhabbetten devam edebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar burayı unimogla ilgili bir bilgi ararken buldum ve hayran kaldım. 24 yasındayım köyde oturuyoruz yaklaşık 60 000 metre kare lik bir çifliğimiz var yani mücadele ederken 14 yaşında off road un nedemek olduğunu oto dergilerinden öğrendim gerçektende hoşuma gitmişti. Evimizin arkatarafında bir dere yatağı var kumluk ve suyun derinliği dize kadar garajda bir newholland 80-66 4*4 ve ford ranger xlt 4*4 var yani canım off road istediği zaman bu 3 dakikayı geçmiyor= ) bu en kolay ihtimali ama en güzelide gezip farklı yerler keşfetmek. Zevkine araç batırıp sonrada çıkartmaya çalışan tek kişi benim herhalde hızla fazla işim olmaz. Ayrıca makina teknisyeniyim bilirsiniz kaldırma kuvveti denge noktaları yani bulunduğum yerde kesinlikle araç mahsur kalmaz ve (4*4 lere kız arkadaşımdan daha çok değer veririm çünki onlar bizi asla yarı yolda bırakmazlar) birde karda yol almanın zevki bence kat kat daha fazla, kullandığım araçlar ise Ford ranger xlt 4*4 newholland 80-66 Mercedes unimog 1300L 2.5t Mercedes MB Trac 900 turbo suzuki samurai ve engüzelide pancar motoru cj 5 şanzıman ve diferansiyelinden oluşma elyapımı bir 4*4 ama zora gelince kayişle aktarma olduğu için kaçırıyor : )

Merhaba ben erva15 aranıza yeni katıldım.Burayı abilerimden gördüm benimde ilgimi ceken cok konu var.Bilgilerinizden yararlanmak isterim
Teşekkürler. ERVA

Merhaba arkadaşlar ben Ankara'dan 24 yıllık bir adet Barış=))Ortadoğu Teknik Üniversitesi Enel ''endüstriyel elektronik'' bölümü öğrencisiyim.1996 model Grand Cherokee Limited 5.2 v8 ZJ kullanıcısıyım.Foruma bügün dahil olma şansını yakaladım.0ff-Road ve 4x4 deneyimim çok iyi sayılmaz.Henüz tam anlamıyla aracımı asfalt dışında 4 çeker şeklinde arazide kullanma fırsatım olmadı ama meraklı,hevesli olmak yeterli diye düşünüyorum=))Macera,camping,doğa sporlarına ilgim alakam çok elimden geldiği kadarıyla yapıyorum.Sınırları zorlamak en önemlisi extrem özgürlük hissini outdoor da bulmak bu şekilde yaşamak böyle bişey olsa gerek=))
Şans eseri google da aracım için yedek parça fiyatları ve amortisör fiyatlarına bakarken görünce hemen üye oldum.
Göz gezdirdiğim kadarıyla gerçekten Off-Road ve araç hakkında çok bilgili aracı iyi bilen ve yeterli teknik bilgiye sahip olan arkadaşlar var..
Umarım bizde zamanla öğreneceğiz=)..Ortak noktalarımızın ve zevklerimizin kesiştiği bu ailenin içine şans eseride olsa katılmak etkinlikleri,dayanışmaları,yardımlaşmaları,paylaşımları,samimiyeti,üye sayısınında çok olduğunu görmek heyecan ve aynı zamanda gurur verici.
.Camping ve Off-Road larda buluşmak dileği ile.Herkesin bayramını kutlarım.En içten saygı ve sevgilerimle...

Selamlar...
Siteye üye olalı epey oldu ama sadece izleyici olarak takip ediyordum. İlk kez katıldığım Kızılcaköy Off-road gezisinden sonra site daha fazla ilgimi çekmeye başladı. Off-road bölümü ağırlıklı olmak üzere sitedeki tüm bölümleri inceliyorum.
30 yaşındayım ve jeoloji mühendisiyim.
Keyifli gezilerde görüşmek dileğiyle...

Merhabalar ben izmit te ikamet ediyorum,31 yaşindayım,saglık ocağında doktor olarak çalışıyorum.Suzuki grandvitara 2008 3k kullanıcısıyım.
Özellikle izmit bölgesindeki etkinlikleri takip ediyorum..
Arkadaşlarla görüşmek üzere..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri