Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,898
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

-Merhaba Arkadaşlar.
Airport Cüneyt Bey Merhaba Aracınız da Hayırlı Olsun.
Aşağıdaki Yazınıza İstinaden Üzülerek Cevap Verme Gereği Duydum.!
(''Abi şurda jeep gibi birşey var o sizinmiydi, araba çıkacakta çekerseniz ?!)

İnşaallah Birgün Gezide Karşılaşırsak Jeep'in Nasıl Bir Araç Olduğunu Size Gösteririm.2.5 TDİ O Hantal Kasayla Nasıl Arkamdan Nasıl Gelceksiniz Merak Ediyorum.
Benim aracımda 2003 Model 2.7 Grand Cheoreke.
Googleden Jeep Videoları Seyretmenizi Tavsiye Ederim.
Görüşmek Üzere.
Herkese Hayırlı İşler.

Etiketler

selam ben i.h.d yenı katılıyom ve hıc bırsey yazamıyom resım atamıyom ... ısmım i.halil batmandan katılıyom 1970 dogumluyum ...buda benım oyuncagım bakalım becere bılırsem bır ıkı resım paylasayım sızlerle ...

yeni klasör 081.JPG

yeni klasör 083.JPG

yeni klasör 089.JPG

yeni klasör 090.JPG

yeni klasör 091.JPG

Merhabalar,
Adım Recep Çetin,
28 yaşındayım, özel bir şirkette bilgi teknolojileri uzmanı olarak çalışmaktayım. ingilizce öğretmenliği mezunuyum. sanırım ingilizce öğretmenleri çoğalıyor :smiley:
İstanbul Eyüp'te oturuyorum. doğa hastalığı çocuk yaşlarımdan itibaren içimde barınmakta fakat son zamanlarda tüm bedenimi sarmış bir hale geldi. artık offroad a çıkmalı diye düşünüyorum. 20.000 tl civarı çoğunlukla doğada kullanacağım arasırada şehirde bir yere gidebileceğim bana uyan bir araç projesi yapmaya çalışıyorum. Bana uygun aracı bulmak için tecrübeli abilerimden yardımlarını rica ediyorum.
fotoğraf çekmeyi de severim.
en kısa zamanda etkinliklerde görüşmek üzere...
saygılar...

girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep[/size] dediler ilim geride, illa edep illa edep...

kutlarım ne kadar doğru bir tespit
inşallah gönlünce aracını bulursun hoş geldin.

merhabalar..Hasan BAŞKARA 1964 İzmir doğumluyum.Aslen Bilecik/Gölpazarlı yım..Ankara da ikamet ediyorum.1986 KTÜ makina mühendisliği mezunuyum.FAF Vana fabrika müdürlüğümün 21 yılına girdi.doğa sevgisi,fotoğraf ve av beni dağa taşa çeken.extrem offroad düşünmüyorum sadece gitmek istediğim yere 4 mevsim her koşulda ulaşabilmek istiyorum.2004 model Subaru forester 2.0 xt turbo aracım var.hem aracı yormak istemiyorum hemde parçası zor bir araç olduğu için 2. araç düşünmeye başladım.10 bin bütçe ile Lada ya niyetlendim 2004 model full enfjeksiyonlu modeller 13-14 harcıyacaklarımla 20 bin.suzuki vitara 1,6jlx düşünmeye başladım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1997-3-k-japon-vitara-offroad-61922988/detay
bu araç için yorum istedim ama kimseden ses yok :( herkes yazı bekle fiyatlar en az 3 bin düşer diyor kararsızım..hayırlısı diyelim..
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır iyi forumlar..

Merhaba Hasan Bey,

Formumuza hoşgeldiniz..Neş'eli paylaşımlar dilerim..

araç önermek veya bulunan araçlara yorum yapmak biraz riskli..Sanırım bu yüzden diğer değerli üyeler çekimser davranmaktalar..

Genel klasmanda ''hangi arazi aracı nasıldır.?'' sorusunun yanıtı pek çok topikte mevcut..

Onun dışında naçizane derim ki.; gönlünüz neyi sevmişse onu alın..

kalın sağlıcakla..

MUDANYALI' Alıntı:
Merhaba Hasan Bey,

Formumuza hoşgeldiniz..Neş'eli paylaşımlar dilerim..

araç önermek veya bulunan araçlara yorum yapmak biraz riskli..Sanırım bu yüzden diğer değerli üyeler çekimser davranmaktalar..

Genel klasmanda ''hangi arazi aracı nasıldır.?'' sorusunun yanıtı pek çok topikte mevcut..

Onun dışında naçizane derim ki.; gönlünüz neyi sevmişse onu alın..

kalın sağlıcakla..
Teşekkür ederim..yorum gelmeyişinden çekimserlik ve nedenini geçde olsa anladım.sitede aracın fotolarını gördüm :smiley: ustam bu gün bakmaya gidiyor hayırlısı..

Selam olsun benim Gezenbilir arkadaşlarıma.

Güzel İzmit'im de hayatımı sürdürürken, iş sebebi Şirin Urfa'ya gelmiş bulunmaktayım, uzun bir süre de sanırım burada kalacağım. Kısa aralıklarla İzmit'e gidip gelsem bile artık zamanımın çoğunu bu şehirde geçireceğim.

Çoğunuz belki tanıyorsunuzdur beni. Defender aracım vardı, bu iş güç sebebi ile onu da satmak zorunda kaldım, İzmit'in konumundan dolayı hemen hemen her hafta sonu bir etkinlik yapabiliyorduk, artık bu işi FAKOFF olarak devam ettiren oğlum Deniz ve çok değerli grup arkadaşları var.

Buraya geldiğim de ilk aradığım şey bir offroad grubu oldu, ama malesef böyle etkinlikler yapan grup ya ben bulamadım, yada yok... Bunu öğrendiğimde inanın çok üzüldüm, hüsrana uğradım. Ama inanıyorum ki kıyı da köşede kalmış mutlaka birileri vardır, içindeki canavarı meydana çıkarak bir takım insanlar mutlaka bulunuyordur diye düşünüyorum.

İşyerim sanayide olduğundan dolayı ve zamanım da sanayide geçtiğinden dolayı kendime özel bir araç yapmayı tasarlamaya başladım. Bunu en kısa zamanda hayata geçireceğim. Bu zaman zarfında Şanlıurfa da bu konuyla alakalı bir takım arkadaşların olabileceğini düşünerek, bu yazılarımı okuyan arkadaşlarımız olabilir, bu yazımı okuyan arkadaşlarımızın bu ilde olupda offroad'a ilgi duyan arkadaşlarlarına haber verebilir, benim ile temas kurmasını sağlayabilirler. Bu güzel spor olgusunun Şanlıurfa'da da var edebilmek için bir birliktelik ve paylaşım oluşturmak niyetindeyim.

Aynı zamanda Şanlıurfa Turizm Elçileri Derneği ile temas'a geçtim, bu dernek te da aktif görev alarak Alternativ Turizm olgusundan yola çıkarak Offroad camiasını bu güzel ve tarihi şehrimize çekerek Şanlıurfa'nın tanıtımına katkıda bulunma ve siz değerli arkadaşlarımla da buluşma çalışmalarımız olacaktır. Bu konuyla ilgili gelişmeleri daha sonra sizlerle mutlaka paylaşacağımdan emin olun.

Değerli Gezenbiilir ailesinin bu konularda yardımlarını esirgemeyceğini biliyorum.

Şanlıurfa daki tüm arkadaşlarımızın benimle temas kurmasını bekliyorum. İletişim numaralarımıda aşağıya yazıyor ve sizlerden haber bekliyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

Serhat TEMİZCE

0.414.357 70 21
0.532.334 00 42

Serhat bey İzmitten selamlar..,

sıcacık ..özlem dolu yazınızı okudum.

Umarım Şanlı Urfada olan veya olma ihtimali yüksek o potansiyeli çıkartıp orada da offroad grubu kurarsın..Buradan sizleri izleriz..

mdr' Alıntı:
Serhat bey İzmitten selamlar..,

sıcacık ..özlem dolu yazınızı okudum.

Umarım Şanlı Urfada olan veya olma ihtimali yüksek o potansiyeli çıkartıp orada da offroad grubu kurarsın..Buradan sizleri izleriz..

İsmail abi selamlar sevgiler;

İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum.

Sizleride her zaman beklerim, şeref verirsiniz.

Güzel günler dilerim.

Serhat bey, ben urfaliyim ve hemen tum aile urfada herhangi bir konuda yardima ihtiyaciniz olursa benimle iletisime gecebilrisiniz... urfada off-road kulturunu yayabilmeniz buyuk bir kazanc olur...

pandipieri' Alıntı:
Serhat bey, ben urfaliyim ve hemen tum aile urfada herhangi bir konuda yardima ihtiyaciniz olursa benimle iletisime gecebilrisiniz... urfada off-road kulturunu yayabilmeniz buyuk bir kazanc olur...
Serkan Bey Urfadan merhabalar sizede.
Samimi dilekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. En azından bu işe gönül vermiş bir Urfalı ile tanışmak onur verici.
Öncelikle benim de çevrem bayağı geniş burada, dostlarım arkadaşlarım epeyce fazla. Ama işin kötüsü sizde biliyorsunuzdur ki bu civarda Offroad yapan yok, kendi dostlarıma yaptıklarımızı ve yaşadıklarımızı anlatınca epeyce bir merak uyandırıyor. Onlara da bu kültürü aşılayabilmek için bu işe gönül vermiş arkadaşları bulmam ve güzel ve keyif verici bir araç yapmam gerekiyor.
Urfa'nın iklim ve coğrafi şartlarına göre yapacağımız araçla Urfa da bir iki tur atsak zaten gerisi gelir diye düşünüyorum.
İyi dilekleriniz ve yardıımseverliğiniz için tekrar teşekkür ediyor.
saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR