KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yaklaşık 4 aydır siteye üyeyim ama fazla siteyi gezmiyordum artık gezmem gerektiğini düşünüyorum.Kısaca kendimi tanıtayım 1987 Trabzon Doğumluyum Trabzonda özel bir hukuk bürosunda icra servis şefi olarak çalışmaktayım vazgeçilmez tutkum cj ve anadoldur 5 ayda iki tane cj 5 aldım hafta sonları onlarla idare ediyorum günlük araç olarakta kullanıyorum. Sanayı o kadar bağımlılık yaptıkı bende artık zevk olsun dıye haftada bir kaç kez muhakkak uğruyorum.Böyle bir konu üzerine bu kadar çok arkadaş bulmak gerçekten çok güzel bir duygu onun için herkese çok teşekkür ediyorum.
değerli kardeşim, sen ve diğer arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz, ayrıca hemşerin olarak Trabzon'a geldiğimde seninle tanışmak da isterim, bu işe gönül veren insan sayısı az bari çevremizdekileri tanıyalım : )) değilmi??
Selam Gezenbilir dostları...
Ben Mehmet Oğuz Yürür..Behramkale-Assos ta oturmaktayım.Emekliyim ve tabiatta yaşamak için bir ev yaparak İstanbulun çileli hayatından 2002 yılında kaçarak buralara yerleştik.Köpeğimiz kedimiz ile birlikte doğada yaşamayı seçtiğimiz için inanın çok mutluyuz.Allah hepinize nasip etsin...Ee tabiki tabiata uyumlu birde araç kullanmamız lazımdı, işte buda bizim yol arkadaşımız....Sevgilerimle[attachment=1]
merhaba ben Cemafer usta bostancı sanayi sitesinde suzuki ve ofrod araçları yapmaktayım özel suzuki servisi olarak hizmet vermekteyim suzukiyle ilgili yedek parça sıkıntısı oldugunda ve araçlarınızda sıkıntı veya sorun oldugunda bilgi alış verişi yapabilirsiz bana ulaşa bilirsiiniz tel numaralarım 0216 573 50 88 0216 573 41 00 özyen oto suzuki
Selam Gezenbilir dostları...
Ben Mehmet Oğuz Yürür..Behramkale-Assos ta oturmaktayım.Emekliyim ve tabiatta yaşamak için bir ev yaparak İstanbulun çileli hayatından 2002 yılında kaçarak buralara yerleştik.Köpeğimiz kedimiz ile birlikte doğada yaşamayı seçtiğimiz için inanın çok mutluyuz.Allah hepinize nasip etsin...Ee tabiki tabiata uyumlu birde araç kullanmamız lazımdı, işte buda bizim yol arkadaşımız....Sevgilerimle[attachment=1]
Mehmet Bey hoşgeldiniz; evinizde, aracınız da çok şık duruyor güle güle kullanın... Ben biraz daha şanslıyım sizden; çalışrken de doğayla içiçe yaşayıp, kafa dinleyebiliyorum... Ama Size sonuna kadar katılıyorum şehirden uzakta kalkmak bir lütuf...
Diğer arkadaşlarda hoş geldiler sefalar getirdiler
Tüm yeni katılan arkadaşlar,hepinize merhaba,hoş geldiniz, eskiler şu an yasta değerli bir arkadaşımızı kaybettik (ateş tanrısı,FARUK KAYHAN) hepimizin başı sağ olsun. :'(