Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 672,387
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Hoş geldiniz..

Gönlünüzden geçen araca kavuşmanız dilegi ile...

Etiketler

Hoş geldiniz.

Sorusuz güzel bir araç bulursun İnşallah.

Merhaba Abilerim..
Adana'da İkamet Ediyorum..23 Yaşındayım..Çağ Üniversitesi Uluslararası Ticaret Okuyorum..Bu Off-Road Virüsü Bende Bayadır Vardı Fakat Ancak Kısmet Oldu Ve Bir Suzuki Jimny Edindim..
Fazla Bir Off-Road Tecrübem Yok Sizlerin Yardımlarıyla Kendimi Geliştirip Çamura - Pisliğe Batıp Çıkmayı Çok İstiyorum..
Nerde Bir Çamur Var Nerde Su,Dere Var Girip Çıkıyorum Fakat Şuana Kadar Bir Off-Road Tecrübesi Edinemedim...
Sizlerin Arasında Olmaktan Mutluluk Duyuyorum..Hepsinize Sonsuz Saygı Ve Sevgimi Yolluyorum..

kemalhan hoşgeldin. mersin gezilerimizede bekleriz. her pazar 4 aydır gezilerimiz oluyor. aracına 4 adet mt lastik aldın mı mersinde ve adanada çoğu parkurda rahat edebilirsin

bora1071' Alıntı:
kemalhan hoşgeldin. mersin gezilerimizede bekleriz. her pazar 4 aydır gezilerimiz oluyor. aracına 4 adet mt lastik aldın mı mersinde ve adanada çoğu parkurda rahat edebilirsin
Abi Aracı Mersinden Aldım Zaten..Sanırım Üzerinde MT Lastikler Var Dişli Lastik Çünkü..Etkinlikler Geziler Bölümünü Takip Ediyorum Sık Sık..Denk Gelirse Seve Seve Sizin Gibi Tecrübeli Abilerimle Beraber Her Yola Pardon Her Yoldan Çıkarım

Gürbüz25' Alıntı:
Aile büyüyor, virüs çok hızlı yayılıyor, hepiniz hoşgeldiniz,
Bol çamurlu günler...

Yayılmaya devam etsin de bu virüs kapadokya taraflarına uğramamış galiba daha.Henüz rastlayamadım kapadokya bölgesinden birilerine