Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,688

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Yusuf bey mrb forum da kendinizi tanıtmışsınız ben de susuz da okudum 85 90 arası şu an foça da öğretmen im isim Kahraman

Herkese merhaba.....
Yaklasık 1 haftadır sitesnizi inceliyorum okuyorum ve en onemlısı ogrenıyorum....Gercekten cok ama cok guzel bır sıte ....Kurucularına ve uyelerıne tek tek tesekkur etmek gerek ..... Ben 46 yasındayım , esımle bırlıkte 1 yılı askın suredır KARAVAN alalım alalım dıye tutturduk tabırı caızse :smiley: ama ogrenmeye basladıkca bıraz urktum acıkcası ... motokaravan almak ruhsat ıslerı kullanmak oyle benım sandıgım gıbı kolay degılmıs .... acıkcası nereden baslayacagımı sasırdım... tecrubelerden faydalanıp bu konudakı cehaletımı tez zamanda mınımıze etmem gerek.... esım sagolsun yaparız hallederız modundadır her zaman... ama gordugum ve okuduklarım ogrenmem gerekeken cok sey oldugunu soyluyor.... paylasım ve yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler ....
İlknur

İlknur Hanım, hoşgeldiniz.
Sizin deyiminizle ürkmeniz gereksiz bence; iyi inceleyin, bilgilenin ve koşullarınız uygunsa bu işe girin...
Kolay gelsin!..

Cavid Sezen

Hoş geldiniz!

Bende sizin gibi yeni üyeyim. Önce dışarıdan, sonra üye olarak forum alanlarındaki bilgileri dolaştım, dolaşıyorum. İhtiyaç duyduğum hemen bütün bilgileri buldum. Burası bazılarının dediği gibi gerçekten bir "karavan ansiklopedisi" olmuş. Kafanıza takılan soruları sistematik olarak konu başlıklarına bakarak inceleyin. Karavanını kendi yapanların hikayelerini okuyun. Eminim sizin kafanızdaki soruların pek çoğu da cevaplanacaktır.

Sevgiyle,
BKA

Arkadaşlar hoşgeldiniz.Evet arkadaşların dediği gibi motokaravanını yapanların sayfalarını okursanız her türlü sorunun cevabını bulabilirsiniz,ayrıntılar orada mutlaka var.

buselik' Alıntı:
Herkese merhaba.....
Yaklasık 1 haftadır sitesnizi inceliyorum okuyorum ve en onemlısı ogrenıyorum....Gercekten cok ama cok guzel bır sıte ....Kurucularına ve uyelerıne tek tek tesekkur etmek gerek ..... Ben 46 yasındayım , esımle bırlıkte 1 yılı askın suredır KARAVAN alalım alalım dıye tutturduk tabırı caızse :smiley: ama ogrenmeye basladıkca bıraz urktum acıkcası ... motokaravan almak ruhsat ıslerı kullanmak oyle benım sandıgım gıbı kolay degılmıs .... acıkcası nereden baslayacagımı sasırdım... tecrubelerden faydalanıp bu konudakı cehaletımı tez zamanda mınımıze etmem gerek.... esım sagolsun yaparız hallederız modundadır her zaman... ama gordugum ve okuduklarım ogrenmem gerekeken cok sey oldugunu soyluyor.... paylasım ve yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler ....
İlknur
bende kafamda bu tür bir sürü soru varken bu sitedende habersizce çekme karavan aldım ve eksiklerini bu sitedende yararlanarak tamamladım,kafanızda soru işareti bırakan şeyleri madde madde ve açıklıkla yazarsanız tüm sorularınıza yanıt gelecektir

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Aradığınızı bulmanız dileği ile .
Selamlar.

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyor, Hayallerinizin gerçek olmasını diliyorum.

buselik' Alıntı:
Herkese merhaba.....
İlknur
İlknur hanım aramıza hoş geldiniz. Kafanızı karıştıran konuları karavancılığı yaşadıkça daha kolay anlayacak ve daha kolay çözeceksiniz. Araçların ruhsat gibi sorunları imalat aşamasını ilgilendirmekte. Bu nedenle imal edilmiş bir karavan alacaksanız ruhsatında motokaravan yazması, 5 yaşından küçükse de %84 ÖTV'nin ödenmiş olması, sizin de ehliyetinizin uygun sınıf olması ( genellikle b sınıfı yeterlidir) gerekmektedir. Bunun dışındaki problemler daha çok kullanım amacına yönelik konulardır. Örneğin nasıl bir karavan istiyorsunuz? kaç kişilik olacak? ne kadar sürelerle kullanacaksınız? bütçeniz ne kadar? gibi...
Bence siz öncelikle kendinize bir sayfa açıp kafanızı karıştıran konularla ilgili soruları yazın, hep birlikte çözüm üretmeye çalışalım. Karavan keyfini yaşamanızı isteriz :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR