Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,688

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhaba,

Mesaj sayımızı minimum 20 olarak neden kısıtlama getirildi anlıyamadım?, Bu bir sitem değil, sadece eleştiri olarak kabul edin lütfen,

Ben Amatör Olta balıkçılık ve doğa koruma formlarının çoğunda üyeyim. Aynı zamandada bir kaç derneğede üyeyim. Lakin bu gibi yerlerde bile bu şekilde kısıtlama olmamaktadır.

Burası bir forum, Bilgi kütüphanesi, vede paylaşım sitesi. Benim gibi Hiç karavan tecrübesi olmayan birinin , ne yazmasını beklersinizki,

Uyarı mesajında olduğu gibi klasik, siteyi hiç incelemeden direkt ( en ucuz karavan nerden alabilirim?, Bana karavan önerirmisiniz vs vs ) gibi sorularlamı doldurmamız gerekmektedir.

Tekrar söylüyorum. amacım kırıcı veya ortalığı kaldırmak değil. Sadece eleştiridir.

Bu arada karavanım nisanın 15 de teslim alacağımdan. Henüz bilgi alış verişi yapamıyorum. Saygılarımla

Not = bu arada hoşgeldiniz diyen üstad ve arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ederim :smiley:

spikabasak' Alıntı:
Sn omnitemporal, hoşbuldum, teşekkür ediyorum, ama mesaj sayımı artırmak istiyorum, rahat yazmak için ama bu da pek başarılı değilim, siz nasıl muvaffak oldunuz? :smiley:
ben hiç böyle bir sorun yaşamadım,yada farketmedim..nası bir sorun anlamadım,20 mesaj atmanızmı lazım gerekli gereksiz,sınırsız mesaj atabilmek için?

Problemi çözdüm, ilgine teşekkürler Omnitemporal, zannderim, platformlarda msg sayısı artıkça, istediğim gibi yazabiliyor ve profil görebiliyorum artık :smiley:

Yeni gelen tum arkadaslar hosgeldiniz .Ben bir suredir Chicago da oldugum icin pek takip edemiyorum forumlari.
Herkese cok selamlar sevgiler.

Herkese Merhaba,

Konuya aşina olanların nick'imden kolayca tahmin edebileceği gibi lisanslı amatör telsizciyim. Özel ilgi alanım afet haberleşmesi. Benim gibi konuya meraklı bir kaç arkadaşımla beraber oluşturduğumuz TCSWAT adında küçük ama oldukça faal bir grubumuz var. Grup hakkında bilgiyi http://www.tcswat.org/about.html adresinde, faaliyetlerimiz hakkında bilgiyi http://www.tcswat.org/activities/index.html adresinde bulabilirsiniz.

Son bir yıldır, yeni görevim nedeniyle Giresun'da yaşıyorum. Bu taraflara taşınınca, eşimle çok uzun zamandır yapmak istediğimiz bir işe giriştik ve fırsat buldukça yakın yerlere gidip geziyoruz. Böylece Doğu Karadeniz'in tadını çıkarma umudundayız. Ama bu geziler genellikle günübirlik ya da en iyi ihtimalle hafta sonları olabiliyor. Yakın zamanlarda aile dostumuz bir çiftin karavan gezilerinden esinlenerek, çok uzun zamandır kafamda olan projeyi gerçekliğe dönüştürmeye karar verdim/verdik. Böylece karavan maceramız da başlamış oluyor (olacak inşallah). Bunda eski öğrencilerimden birinin VW Camper merakının da katkısı olduğunu söylemeliyim.

Bir süredir hem Gezen Bilir'i hem Karavantürk'ü dolaşıp mesajları okumaktayım. Tabii şu an için özellikle kafamdaki soruların cevabını bulma umuduyla Teknik Başlıklar üzerinde yoğunlaştım. Hemen hepsinin de cevabını buldum sayılır. Bugün muhteşem uygulama hikayesinin baş kahramanı Sayın Yusuf Aybek'le telefonda görüştüm. Onun önerisi üzerine, pasif izleyicilik yerine siteye üye olup mesaj yazmaya giriştim. Cevabını bulamadığım bir kaç soruyu ilgili alanda yeni başlık açıp soracağım. Burada bugüne kadar bildiklerini paylaşan, yol gösteren ve bundan sonra da bu işe devam edecek olan herkese sonsuz teşekkürler. Sayenizde yolum epey aydınlandı.

Sevgiyle,
BKA

Sayın "TA2RX",

Hoşgeldiniz.
Adınızı yazmışsınız ama iki ad mı yoksa ad soyad mı karar veremediğim için kullanıcı adınızla hitap ediyorum.
Karavan serüveniniz hayırlı olsun; umarım istediğiniz karavana bir an önce kavuşursunuz.

Cavid Sezen

Bekir bey hoşgeldiniz dostlar arasına...Gönlünüzdeki karavana ulaşmanızı dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR