Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,688

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Yeni gezenevleri ile aramıza katılan gezenbilir dostlarımıza keyifli geziler ve sohbeti bol paylaşımlar diliyoruz :smiley:

sevgili arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum..her geçen gün artan bir dostluklar zinciri olması çok hoş bir şey..yeni gelenlerin heyecanı ile bu yıl aktivitelerimizinde daha bir güzel geçmesi temennilerimle..sevgiyle kalın..

aktivite derken..yazmadan edemedim..genel bir sessizlik var..bu yıl bir hareket olmadan önceki bir sessizlik olabilir mi? yoksa ben birşeyler kaçırıyor muyum? cevab bekliyorum..sevgiyle kalın..

Herkese merhaba. Bilge Çınar,92 Malatya doğumluyum. Kendimi bildim bileli karavanların büyük yer tuttuğu hayallerimi artık yavaş yavaş gerçekleştirme niyetindeyim. Bu forumdaki tecrübelerinizden istifade etmek; inanın bu işe az da olsa heves etmiş insanların kabuklarını kırmalarına,hayallerine ne kadar yakın olduklarını farketmelerine yarıyor. Bu paha biçilemez tecrübeleriniz ve tadına doyum olmaz sohbetleriniz,merakımızı ete kemiğe büründürdü. Bir süredir karavan alma hevesi şiddetli bir dürtüye dönüştü. Ben de karavancılığa başlamak istiyorum, sanırım bunu bütçeme uyan küçük bir çekme karavanla başlatacağım. Bu yolda yardımlarını umduğum ve esirgemeyeceklerinden şüphe etmediğim tüm abilerime şimdiden teşekkürler.

dopodomani_' Alıntı:
Herkese merhaba. Bilge Çınar,92 Malatya doğumluyum. Kendimi bildim bileli karavanların büyük yer tuttuğu hayallerimi artık yavaş yavaş gerçekleştirme niyetindeyim. Bu forumdaki tecrübelerinizden istifade etmek; inanın bu işe az da olsa heves etmiş insanların kabuklarını kırmalarına,hayallerine ne kadar yakın olduklarını farketmelerine yarıyor. Bu paha biçilemez tecrübeleriniz ve tadına doyum olmaz sohbetleriniz,merakımızı ete kemiğe büründürdü. Bir süredir karavan alma hevesi şiddetli bir dürtüye dönüştü. Ben de karavancılığa başlamak istiyorum, sanırım bunu bütçeme uyan küçük bir çekme karavanla başlatacağım. Bu yolda yardımlarını umduğum ve esirgemeyeceklerinden şüphe etmediğim tüm abilerime şimdiden teşekkürler.

Hoşgeldiniz; umarım çekme karavan hayaliniz gerçekleşir!... :smiley:

Cavid Sezen

Arkadaşlar takanurı nıcki ile yazan beyefendinin gezenbilirin başka bir topiğinde yazdığı tanıtım yazısını, affına sığınarak buraya kopyaladım;
"ismim Nuri, 50 yaşındayım , istanbulda ikamet ediyorum , VW bir kamp-karavan aracım var doga ve gezi tutkunuyum, özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum."
Bu vesileyle kedisine hoşgeldiniz diyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Merhabalar aranıza ankara eryaman,dan katılıyorum 47 yaşımdayım karavan kamp ve balık avı tutkunuyum bütün forum üyelerine sağlıklı sıhhatli ağız tadı ile gezmeler diliyorum
[attachment=1]

Fotoğraf0260.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR