Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,312

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

İskender bey, genç meslektaşım hoşgeldiniz aramıza.

iskender kardeşim hoş geldiniz bende sizin gibi yeni katılan "çaylak" lardanım, ama burada sağolsunlart herkes son derece yardımsever,arkadaş canlısı ve "bilgili"...ben kendi adıma eksik olan bilgilerimi hakkıyla tamamlıyorum..ah birde bir "motokaravan" ım olsa.....umarım hayatımı ah la vah la geçirmede bu hayalimide bir ara gerçekleştiririm..malum yaş 60 fazla vakit yok....

sn. lukman ve hipokrat, çok teşekkür ederim, bu arada her yaşın ayrı bir keyfi olduğuna inananlardanım, sizler gibi önümüzdeki büyüklerin keyifli anılarını okuyarak böyle olduğuna kanaat getirdim, sizdende bu anlamda katkı koymanızı bekliyorum, en kısa zamanda yeni motokaravanınızla yaşadığınız güzel anılarınızı okumak dileğiyle,

Saygı ve sevgilerimle,
iskender

tüm arkadaşlara merhaba .gezenbilire ,yaklaşık 1 yıl önce üye oldum . formu sıkça inceledim ve çok beğeniyorum.ileti yazmayıda yeni öğreniyorum.ve geçen ay bir çekme karavan aldım sivas -divriğide yaşıyorum.

Sayın "yılmaz hasan";

Aramıza hoşgeldiniz; çekme karavanınızı güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim. :smiley:

Cavid Sezen

Tanışma mesajı yazdım ama genel tanışma konu başlığına yazmışım. Aslen ilgi alanım motokaravan buraya tekrar yazmamda yarar olduğunu düşündüm. İzmir'den Seçkin tüm forum sakinlerine selamlarımı iletiyorum.

secozel' Alıntı:
Tanışma mesajı yazdım ama genel tanışma konu başlığına yazmışım. Aslen ilgi alanım motokaravan buraya tekrar yazmamda yarar olduğunu düşündüm. İzmir'den Seçkin tüm forum sakinlerine selamlarımı iletiyorum.

Şu an otomobil sahibiyim, en kısa sürede ekonomik durumuma uygun motokaravan sahibi olmak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı benden esirgemeyeceğinizşi umut ediyorum.

secozel' Alıntı:

Seçkin Bey, hoşgeldiniz; umarım en kısa sürede dileğiniz gerçekleşir. :smiley:

Cavid Sezen

iskender bey hoşgeldiniz aramıza, sizinle telefonda tanışmıştık biz zaten:smiley:) güneş paneli için aramıştım sizi...hatırladınızmı beni?

sebiha33' Alıntı:
iskender bey hoşgeldiniz aramıza, sizinle telefonda tanışmıştık biz zaten:smiley:) güneş paneli için aramıştım sizi...hatırladınızmı beni?

sebiha hanım hatırlamaz mıyım hiç, tabii ki hatırladım, çok sevindim burada karşılaştığımıza :smiley:

cavit bey teşekkür ederim.tüm arkadaşların yapmaktan zevk aldıkları uğraşlarında başarılar dilerim. bulunduğum bölge itibariyle karavan ve benzeri şeyler hiç yok .daha önceki yıllarda arabamla (niva) 7-8 günü geçmeyen geziler yaptım .karavanın tamirat ve eksiklerini tamamlayınca daha uzun geziler planlıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri