Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,497
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Ahmet bey hoş geldiniz.
Bende yeni uyeyim ve 45 yaşındayım bizim yaşımızda başlamakta guzel. ben cok memnunum şu sıralar arac aramakla meşkullum,arkadaşlarımız sagolsunlar cok yakın davranıyırlar hekese teşekur ederim,sizede başalılar dilerim.

Etiketler

İLYAS TALİPOĞLU
öğrenci
doğa sever...

Karavanım yok ancak unımog tarzı karavanlarının takipçisiyim

iyi paylaşımlar

Turan YUCEL' Alıntı:
Ahmet bey hoş geldiniz.
Bende yeni uyeyim ve 45 yaşındayım bizim yaşımızda başlamakta guzel. ben cok memnunum şu sıralar arac aramakla meşkullum,arkadaşlarımız sagolsunlar cok yakın davranıyırlar hekese teşekur ederim,sizede başalılar dilerim.
hoş buldum Turan bey. bende bakınıyorum ufak ufak. ama daha öncedende yazdığım gibi önce hanımı ikna etmem gerekiyor. bunun içinde ortama bi girmek lazım.

armes' Alıntı:
Feridun bey hoşgeldiniz,
Karavancılıkla illgili bilgilerin yoğun olarak bulunduğu bir site .Okudukça ve araştırdıkça ne hedefleyeceğinizde şekilleniyor.Örneğin;ÖTV yi öğreniyorsunuz hedefiniz değişiyor.Araç hacimlerini ve yerleşimlerini görüyorsunuz hayalleriniz değişiyor.İhtiyaçlarınızı belirliyorsunuz araç donanımı detayları alternatifleniyor.
Kısacası okudukça bilgileniyor,bilgilendikçe de nasıl bir karavan(araç marka,model,kullanım amacınıza-kamping-kamp dışı konaklamaya uygun donanım vs.vs...)sahibi olmanın planlarına başlıyorsunuz.
Bu nedenle size ve bana kolay gelsin,daha katedecek çok yolumuz var.

Düşüncelerinize tamamen katılıyorum.
Evet bu forum gerçekten çok faydalı ve tecrübelerle dolu.
Üye olduğum günlerde sıfır araç hayalim vardı.(Ducato-İveco) maliyeti öğrenince bitti.
İkinci ellere ise güvenemiyorum.(ekmeğini yemiş olabilir.Karavansa zaten yorgun:smiley:
Bu ve çeşitli nedenlerden şimdilik transporter üzerine yoğunlaşmış gibiyim.
Arkada yatak olabilir kanape-iki döner koltuk arasına aynı malzemeden dolap gibi birşey ve dolayısıyla bu da yatak olacak.
Bir adet mini buzdolabı.
Bu arada mutfakta gitti tabi çünkü ona yer kalmadı.
arkadaki kanapenin arkası yine çakıl çukul tencere tabak vs..Öfff yaa düşünmekten başka yapacak birşey yok.

Bu arada merhaba diyen herkese selamlar.

[/quote]İkinci ellere ise güvenemiyorum.(ekmeğini yemiş olabilir.Karavansa zaten yorgun:smiley:

Feridun bey 3-4-5 yaşlarında çok temiz araçlar bulmak mümkün yeterki isteyin.

rtulun' Alıntı:
İkinci ellere ise güvenemiyorum.(ekmeğini yemiş olabilir.Karavansa zaten yorgun:smiley:

Feridun bey 3-4-5 yaşlarında çok temiz araçlar bulmak mümkün yeterki isteyin.

Evet haklısınız.Araştırmak gerek.Bakalım, nasip artık.

Sayın arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum,ben bir arac arıyorum tercihim FİAT DUKATO 2007-2008 UZUN ŞASE bilginize temiz arac olursa lutfen bana bildirirmisiniz tlf 505 331 90 93 teşekur edrim.

Ahmet bey haklısınız ortamı görmekte fayda var,bende tarabyadaki toplantıya katıldım ortammı görmenizi tavsiye ederim, (eşiniz) acısından cok faydası olur bende eşimi goturdum toplantıya katılınca ikna oldu,kısmetse başlayacagım.sizede kolay gelsin.

Turan YUCEL' Alıntı:
Ahmet bey haklısınız ortamı görmekte fayda var,bende tarabyadaki toplantıya katıldım ortammı görmenizi tavsiye ederim, (eşiniz) acısından cok faydası olur bende eşimi goturdum toplantıya katılınca ikna oldu,kısmetse başlayacagım.sizede kolay gelsin.

Niyet tamam, hadi hayırlısı.

Turan YUCEL' Alıntı:

ankara dolaylarında ki ilk toplantıya katılmak için elimden geleni yapacağım. teknik kökenli olmama rağmen iş karavana gelince ölçüleri oturtamadım kafamda. yerinde görmek en güzeli. bakalım hayırlısı. önümüz kış, araştıracak çok zaman olacak.

Ahmet bey Ankara'da çokca karavansever dostlarımız var kendileriyle bağlantıya geçerseniz hem araçlarına yakından bakarsınız hem toplantılardan haberdar olursunuz.

İlyas kardeş sende hoş geldin aramıza umarım en kısa zamanda sende aradığın karavan modeline kavuşursun.

Tüm karavancı arkadaşlara merhaba,
Ben Eralp Serper, eşim Gülser Serper. İstanbul'da Bahçeşehir'de yaşıyoruz.
Yaşamın hayhuyundan sıyrılmayı başararak, yıllardır düşlediğimiz karavanlı yaşama biz de merhaba dedik. 4 kişilik ailemizle 17 günlük İstanbul-Göcek turunu gerçekleştirdik.
Yaz sonu toplantısını kaçırdık ama bundan sonra yetişebildiğimiz her yerde aranızda olmayı arzuluyoruz.

Selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.

ERALP & GÜLSER

Gülser Hanım ve Eralp Bey, aramıza bir kez daha hoş geldiniz..

Cavid Sezen

Eralp bey hoşgeldiniz,
17 gün az süre değil gezi yazılarınızı ve fotograflarınızı bizlerle paylaşmanızı bekliyor olacağız.
En yakın etkinliğimiz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78986.0 1 hafta sonra
elinizi sıkmak ve merhaba demeyi diliyorum.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR