KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Canım Abilerim ve değerli arkadaşlarım evet kaltılmak için çok arulamıştım ama malesef olmadı neden derseniz plan tamamen değişti.Artık temelli USA yerleme kararı aldım ve dün vizemi aldım sizleri hiç bırakmak istemezdim ama sadece oğlum için iyi bir gelecek sağlamak için bu yaşta hayat tarzımı değiştirerek böyle bir karar aldım lütfen hakkınızı helal edin hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum sizler çok değerli insanlarsınız
Canım Abilerim ve değerli arkadaşlarım evet kaltılmak için çok arulamıştım ama malesef olmadı neden derseniz plan tamamen değişti.Artık temelli USA yerleme kararı aldım ve dün vizemi aldım sizleri hiç bırakmak istemezdim ama sadece oğlum için iyi bir gelecek sağlamak için bu yaşta hayat tarzımı değiştirerek böyle bir karar aldım lütfen hakkınızı helal edin hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum sizler çok değerli insanlarsınız
Deniz hocam bizde seni tanımaktan çok mutluluk duyduk,aldığın karar hayırlı olsun hem uzak olsakda internet denen bir şey var ve bizim yurt dışından yazan çokca arkadaşımız var gittiğin yerden katılımını bekleriz hatta oradan bir karavan alıp yaptığın gezileri bizimle paylaşırsın.
Ömer Abi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekklür ederim sağolasın bu şansa çok ihtiyacımmmmmmmmm var soğlasın tüm değerli aiblerime burda bir kere daha saygılarımı iletiyorummmmmmmmmmmmm
yok, hayır aileden gelmiyor.önceden karavan görürdüğümüzde en çok benim ilgimi çekerdi.zaten motorlu taşıtları da çok sevdiğimden sanırım.ama bu fikri söyleyince(karavan) hoşlarına gitmişti.
Bir gun hayallerindeki karavana sahip olmaya niyetlenen bir arkadasiniz olarak hepiniz merhaba demek istiyorum.
40 yasindayim Yurtdisinda yasamaktayim. Sayesinde bir cok sey ogrendigim ve ogrenmeye devam edecegim konular icin tesekkur ederim.
Merhabalar, eşim 1 hafta önce forum üyesi olmuş fakat kendini tanıtmamış, şimdi o görevi ben üstleniyorum, biz Muğladan yazıyoruz , eşim Nur ve ben Kemal, karavan yapma amaçlı bir araç aldık, forumunuzdan oldukça faydalanarak bunu karavan şekline dönüştürmeye çalışıyoruz, şu an plan aşamasındayız, foruma emeği geçen tüm üyelere teşekkür ederiz.
Aracımız iveco 15,6 m3 panelvan, herkeze kolay gele.