Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Merhaba, Ben Irmak Sert.
Umarım doğru yeri tuşlamışımdır ve bu template forum tasarımına sizi kızdıracak bir şey yapmamışımdır.
Evet, ben Irmak Sert,
İstanbul'da yaşayan 17 yıllık tasarımcı ve pazarlama uzmanı. Karavan almak suretiyle minimal bir yaşama geçme hayalleri kuran. Bu iş için özellikle çekme karavan isteyen (yaklaşık 1,5 yıldır araştırıyorum ve en mantıklı karavan sisteminin çekme fakat en fazla 4,50 m olduğuna inandım), işi belirli bir yer istemediği için uydu bağlantısıyla internete bağlanabileceği her yerden para kazanabilecek, nerede akşam orada sabah yaşayıp, kimseye hesap vermeyecek. Yalnızca kedi ve köpeğini bu konumda yanında nasıl gezdireceği konusunda şüpheleri olduğu için kamp mekanlarına uzak kalacak. Bağımsız yaşaması için gereken sessiz jenaratöre 8,000 TL verecek (aslında ben vermiyorum tabi, müşterilerim veriyor), Her ne kadar tek başına yaşasa da asla vazgeçemeyeceği 4-5 insanı aynı anda ağırlayabilmeyi hesaplayan (4,5 metre bu yüzden gerekiyor, yoksa bilgisayarım konusanda laptopa geçtim, minimal yaşam için ütüsüz giyilebilecek kıyafetlerle gözükmeyi ve bunların mantıklı iş ve toplantı kıyafetleri olduğuna çevremdekileri inandırmayı başardım) karavancıları doğaları gereği sevmeye koşullanmış ve doğayı doğası gereği seven. Vebasto, truma, 3 sistem, stabilizatör vs gibi 1,5 yılda tüm forumlarda okunabilecek (Türkçede maalesef çok az) karavancılıkla ilgili bilgiyi okumuş, karavan alma hevesi katlanmış bir insan. Hepinize merhaba.