Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,243
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Cengiz bey aramıza hoş geldiniz. Karavanınız hayırlı olsun. Karşılaştığınız problemleri bizimle paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Ben de Aydın'dayım. Etkinliklerde buluşabilmek umuduyla...

Etiketler

Sayın salihcal ,yaybek,buralpdi ,orbay74,orsaalabanda ,drares, hoşbulduk yeni karavancı olarak her zaman tecrübelerinize ihtiyacım olacak.

arkadaşlar merhaba ; acemilikten tanışma faslını es geçip balıklama foruma atlamişiz neyse adım Orhan 53 yaşindayım muğla doğumluyum.çiçeği burnunda emekliyim:smiley: kampçılığa murat 124 le başladım broadveyle devam ettim şimdide vw caravellem var.yusuf arkadaş gibi benimde 3 mt.lik zodyakım 6 hp. motorum var.ara balık ara kamp ara fotosafari yaparız eşimle.foto deyince eşim fotoğraf çekmeyi çok sever kendisinin bir nikon d 60 ı var şimdi bir 18-200 lens düşünüyoruz ama ben ikinci makine (canon povershot sx1 ıs ) taraftarıyım.arada amatör dalarım.gitar çalarım.şu sıralar yağliboya tablolar yapıyorum bu da fotoğrafın yan etkileri işte naparsınız:smiley: herkesin gitmediği ücra gizli cennetler bulmayı severim çokçada buldum takdir edersiniz ki muğla-fethiye- bodrum şeytan üçgenindeyim:smiley: mart sonuna doğru inşallah bir kazdağları yapmayı planlıyorum.foto eklemeyi şimdilik beceremedim başka sefere artık selamlar (biraz uzunmu oldu ne?)

Sayın gezgen öncelikle aramıza hoşgeldiniz, sözünü ettiğiniz o şeytan üçgeninde uzunca bir süredir bizim de küçük bir evimiz var. Yazları gelip tüm dünyaya adını duyurmuş o güzelim yer Fethiyede tatilimizi geçiriyoruz. Fırsat olursa bu hafta birkaç günlüğüne geleceğiz zannediyorum,görüşebilmek umuduyla.Selamlar İzmirden

tabi niye olmasın akyakada buluşuruz bu arada fethiyeyi bilmezmiyim saklıkentii.kadiiyandayı.kayaköyü,kıdrakı,gemileyi,kızıl adayı ........az gezmedim oralarda:smiley:

Sayın gezgen programımız perşembe sabahı İzmirden çıkış şeklinde, irtibat kurabileceğimiz bir telefon ya da adres var mı.Evimiz Fethiyede Migrosun çok yakınında.

Sayın Gezgen aramıza hoş geldiniz,fotoğraf ortak hobimiz ama size 18-200 objektif konusunda katılmayacağım tam tembel işi :D profesyonellerin hiçbiri bu objektifi sevmez hem geniş açı hem zoom özelliği çok başarılı bir özellik değil fotoğraftaki kalite önemli olanlar için tercih edilmeyen bir ürün,bunun yerine 1 tane sigma 10-20 ve bir tane sigma 70-300 tele alırsanız daha keyifli fotoğraflar çekersiniz zaten 1 tane ara objektifiniz kit olarak var 18-55 bunlar yeter olmadı bir tanede 50mm1.8 diyafram alırsınız ;) ;D ha bu arada sizin makinanın sensörü fuulframe değil objektif üzerindeki değerleri 1.6 ile çarparak gerçek geniş ve telesini bulabilirsiniz ;)

Orhan bey maşallahınız var, bir koltukta birçok karpuz...
Emekliliğiniz de hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz...

derindeniz merhaba. cep nom 0533 460 39 55 perşembe zannederim öğleye doğru muğlada veya akyakada görüşebiliriz inşallah tabi hesapta olmayan bişey çıkmazsa:smiley: görüşmek üzere.

arkadaşlar hepinize tşekkür ederim .
yusuf bey ortak hobimiz olması sevindirici ayni dilden konuşmak fezkalade:smiley:size yazdım ama gönder aşamazında yazı güme gitti:smiley: 18-200 konusunda haklısınız çoğu kişiden ayni yönde şeyler duydum.18-200 sevdam kara sevdaya dönüşmek üzre.yeni aşkım canon povershot sx 1 ıs 24 zoom ,ful HD video vs vs. sorunumuz şu ki 18-55 in zoom'u yetersiz kalıyor arazide tak çıkar işlemci tozlanması ve bu esnada kuşun kaçması:smiley: gibi nednlerle fazla objektif taşımak eziyet.yüksek zomm lu bir SLR-like aliyim hem ikinci maknem:smiley::smiley: olur hanımla didişmeyiz sonrad D60 ada bir 16-85 F2.8 gibi bir lens alırız düşüncesindeym.tek sorun fiyatlar.deminki bahsettiğim canon bile 1.600 tl civarı ne yazıkki .fotoğraf çok güzel bir uğraş herkese tavsiye ederim.İnsanın herşeye karşı bakışaçısı birden 180 derece değişiyor o ana kadar görmediğiniz ayrıntıları farkediyorsunuz.sonuç? yaşamdan daha fazla zevk alma daha fazla mutluluk.ne mutlu bize:smiley:ilerde daha ayrıntılı yazışmak dileğiyle.ışığınız bol objektifiniz temiz kalsın:smiley:

Hoşgeldiniz Orhan bey. Uzmanlık alanları bazen farklılaşsa da burada hepimiz ortak dilden konuşuyoruz ;) Keyifli paylaşımlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR