tolgadinc
Yeni Üye
Herkese merhaba, yılların isteğini biraz daha ciddileştirmek adına aranıza katıldım. Bir süre tecrübelerinizi okuyacağım. Umarım ilerde bir karavana sahip olacağım. İyi günler.
Merhaba arkadaşlar...
Toplamda 1 aylık karavancıyım...yıllarca ne olduğunu nasıl olduğunu Bilmeden hatta bir karavanın içine bile girmişliğim yokken sadece hayallerim de -ahh bir karavanım olsa -diye düşünürken eşimin atamasının çıkmasıyla izmir e taşınmaya karar verince yaz süresince kira ver,ev ara taşın yerleş tantanasında uzak durmak için eşyaları depoya koyup çadırda mı kalsak diye düşünürken kendimizi çekerli bir karavanın içinde bulduk....
Toplamda 4 gecedir karavanda kalıyoruz... 4,5 yaşındaki kızımızın mutluluğunu kelimelerle tarif etmemin imkanı yok...
Yaşayarak öğreneceğim çok şey var...tek bildiğim şey ise tabiyatı çok sevdiğim ve ondan gelen herşeyi kabul ettiğim..o yüzden zorlanmadım....
Sizlere soracak bir çok sey var... yazdıkca açılırım diye düşünüyorum...
Çekme karavan alıp sabit tutmak herkesin yaptığı birşey olmasa gerek...fakat şu durumda çeki demiri masrafı ve karavan kampları maddi olarak yoracağı için Urla da bir bahçe içerisinde sadece su(tulumbadan) iskeleye nispeten yakın bir konumda kalıyoruz...o civarda olan arkadaşlar (özellikle çocuklu) varsa tanışmak kaynaşmak isteriz çünkü eminim kızım yanlızlıktan yakında isyan etmeye başlayacaktır
Birde banyo işini nasıl çözümlediğinizi öğrenmeye çalışarak devam etsem fana olmayacak sanırım...2. El bir solar duş almak istedim hatta aldım da fakat yırtık çıktı,elimde kaldı.. Karavanın içinde wc var ama duş için özel bir sistem göremedik..hava da şu sıralar serinledi, kamp dışı alanda olunca serin havalarda sizler nasıl çözümler buldunuz, yada benim bilmediğim birşey mi var merak ediyorum....
Hayatın bana son 2 yılda 3 şehir değiştirdikten sonra yaptığı en güzel sürpriz karavan almak oldu, hayat yeni başlıyor...
Yazdıklarıma burada son verirken hepimize keyifli günler diyorum...
Sirel..