Aranıza hoş buldum
çadır başlangıcından sonra T2 - T3 ve Hymer 55 karavancılık adımlarım
Alaçatıda kamp yapıyorum surf ve yelkencilikle hafta sonları ailemle tatil yapıyoruz
siteyi çok beyendim her zaman ziyaret edeceğimi umuyorum
Aramıza hoşgeldiniz, Mustafa Bey...
'Gezenbilir' Karavan Dünyası, karavanseverlerin buluşması noktası... Sizi de burada görmekten mutlu oluruz.. Özellikle İzmir'li karavancılar arasına bir arkadaşın daha katılması sevindirici..
Biz de karavancılığa Volkswagen T-2 ve T-3 le başladık... Şimdi Ford Transit'le sürdürüyoruz...
Yeni üye olmustum burayi yazmaya bilememisim, sizler kusuruma bakmayin
Merhaba abiler kardesler, 46 yasindayim 44 yil Almanyada yasadim 2 yildir Izmirde yasiyorum
Almanyadan kalma Karavanciligimi burada devam etmekteyim ve Gezenbilire üye olmaktan mutluyum
simdilik T4 Karavan niyetine kullaniyorum, ayrica motorcuyum Kavasaki KLE500 kullaniyorum
genelde gezilerim esimle beraberdir
SEVGI ve SAYGILARIMLA
Karavanımla izmir dışına hiç çıkmadım doğrusunu söylemek gerekirse iki sozunuda Alaçatı dan ayrılamadan geçirdim
İşlerim denediyle haftasonları ve yıllık izinlerimde karavanımızda konakladık ilk tecrübelerimizi ve eksiklerimizi kısa gün kamplarıyla anladık ve tamamladık
Moto karavanımızı malesef iki yıldır çekme karavan modunda kullandık doğrusu alaçatı kamp yerimize sabitledik
Ailece windsurf hobimiz nedeniyle her fırsatta izmir den Alaçatıya taşındık . İzmir çevresinde gezilecek ve konaklayacak çok yer var . Kısmet olursa 2014 de geziye çıkmaya kararlıyız
Toplu karavan gezilerinede katılmayı çok istiyoruz öğreneceğimiz ve yaşayacağımız değişik çok şey var
Sitedeki konulardan da anladığım gibi karavancılık Kalabalıkla daha da eğlenceli bir hal alıyor
Bizi sitede hoşlukla karşılayan dostlara tesekkur ederiz.