Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,776
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

İlginize ve kabulünüze çok teşekkürler dostlar.
Bu arada ismim Bülent FIÇICI. İstanbul ataşehir'deyim.
Yakınlarımda olabilecek aktivitelerden de haberdar olursam tanışma fırsatlarımızda olabilir.
Selamlar,

Etiketler

Bülent bey, Anadolu yakasının Maltepe Buluşmaları ve Kültürel Etkinlikler başlıklarını takip edebilirsiniz.
Anlık gelişen birkaç saatlik buluşmamızdır. Organizasyonlarımızı Haberler-Duyurulardan takip edebilirsiniz.

Hoşbulduk arkadaşlar, abiler...
Sağolun.
Umarım birbirimize her zaman faydamız olur.

selam arkadaşlar ben bursadan halil ibrahim 32 yaşında evli 1 çocuk babasıyım makine tasarım ve imalatcısıyım bir önceki işim vip araç ve karavn imalatıydı bir süre yaptım ve bıraktım şimdi kendi karavanımı yapmak için kolları sıvadım yeni tasarımlarla fikirlerle buluşmak ve paylaşmak dileği ile saygı ve selamlarımla

Hoşgeldin Halil İbrahimbey, karavan imalatı yaptım demişsin bizimde senden öğreneceklerimiz olacaktır.
avatarındaki araç sanırım yeni karavan adayı?

güngör' Alıntı:
Hoşgeldin Halil İbrahimbey, karavan imalatı yaptım demişsin bizimde senden öğreneceklerimiz olacaktır.
avatarındaki araç sanırım yeni karavan adayı?

evet hocam daha aday adayı ama en geç allahın izniyle 1 yıla kalmaz almayı planlıyorum sizlerde göreceksiniz çok farklı bir karavan olacak çok değişik fikirlerim var şuan palanını çiziyorum şimdilik sadece yatağı yaptım 3 fonksiyonlu daha çok farklı şeyler çıkacağına eminim benimde kullanıcı olarak sizlerin tecrübelerine ihtiyacım olacak hep birlikte türkiyeye ve hobilerimize katkıda bulunmak sizler gibi benide bahtiyar edecektir saygılar selamlar

Hoş geldiniz. İmalat aşamalarını ve sonuçlarını da fotoğraflayıp açıklamalarla beraber paylaşırsanız çok makbule geçer. Burada herkes birbirinden bir şeyler öğrenerek ilerliyor. Sizin tecrübeleriniz ve fikirlerinizden de faydalanmak isteriz.

egerce' Alıntı:
evet hocam daha aday adayı ama en geç allahın izniyle 1 yıla kalmaz almayı planlıyorum sizlerde göreceksiniz çok farklı bir karavan olacak çok değişik fikirlerim var şuan palanını çiziyorum şimdilik sadece yatağı yaptım 3 fonksiyonlu daha çok farklı şeyler çıkacağına eminim benimde kullanıcı olarak sizlerin tecrübelerine ihtiyacım olacak hep birlikte türkiyeye ve hobilerimize katkıda bulunmak sizler gibi benide bahtiyar edecektir saygılar selamlar

Dostum,
Yapmayı planladığın projeleri sergilersen; hem tartışılır hemde karavanını yapanlar olarak kopya çekerdik, en azından
Kolaylıklar dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR