Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,776
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Saltuk bey,sanırım başlık açmak yerinde olacaktır.
pikap üstü kabin bizde tartışılan bir konu Türkiye şartlarında ciddi problem ayrıca bana göre sizin için gereksiz ağırlık
taşımak olacaktır. Kolay gelsin.

Etiketler

Hoşgeldiniz Ahmet bey(bozvolf)
Aracınızı ilandayken fotolarından incelemiştim,çok güzel bir araç iyi günlerde kullanın. İstanbulda yaşadığınıza göre
sanırım hafta sonu küçük buluşmalarımıza katılabilirsiniz sizi tanımaktan mutlu oluruz. Selamlar.

Merhaba,
İyi dilekleriniz için ; İsmail, Anibal, Tango, CAVİD(mesaj alındı) , zirve, Bekir Kemal, Eses, Seyyah54 'e teşekkür ederim.
Levent Güngör Bey :İstanbul buluşmalarına katılmak bizim içinde güzel olur.Haberdar olursak gelmeye çalışırız.
100.sayfadaki yeni üye Karahisar03 nickli Muhsin Topuz zannediyorum benim en son 30 yıl önce gördüğüm ilkokul arkadaşım.Gezenbilir 'in yeni bir faydası iki eski arkadaşı karşılaştırdı.Onunla nasıl irtibat kurarım , burayı okurmu acaba?
Güzel günler dileğiyle............

Ahmet bey,20 mesajdan sonra özel mesaj yazabilmeniz mümkün, ben arkadaşınıza sizin adınıza özel mesaj gönderdim.

Levent bey ilginize teşekkür ederim.
Yeni üye değilim aslında ancak , mesaj göndermeye yeni başladığım için yirmi mesaja ulaşmadık gibi görünüyor.Yirmi mesaja ulaşmak için gereksiz göndermeler yapmak istemiyorum.
tekrar teşekkür ederim.

bozvolf' Alıntı:
Merhaba,
İyi dilekleriniz için ; İsmail, Anibal, Tango, CAVİD(mesaj alındı) , zirve, Bekir Kemal, Eses, Seyyah54 'e teşekkür ederim.
Levent Güngör Bey :İstanbul buluşmalarına katılmak bizim içinde güzel olur.Haberdar olursak gelmeye çalışırız.
100.sayfadaki yeni üye Karahisar03 nickli Muhsin Topuz zannediyorum benim en son 30 yıl önce gördüğüm ilkokul arkadaşım.Gezenbilir 'in yeni bir faydası iki eski arkadaşı karşılaştırdı.Onunla nasıl irtibat kurarım , burayı okurmu acaba?
Güzel günler dileğiyle............

Ahmet cim yıllar sora da olsa sanal ortamda karşılaşmak , birbirimizi bulmak çok güzel kardeşim. Telefonunu kaydettim arıyorum. Selam ve sevgilerimle. Telefonda uzun uzun konuşuruz,

Tüm dostlara merhaba,

İstanbul'da taşıyorum ismim Tahir Toprak. Henüz karavanım yok ama 1.5-2 ay sonra teslim alacağım.

Hoş geldiniz Tahir bey.

Doğru tahmin ediyor isem aracınız şu anda birileri tarafından karavana dönüştürülüyor / imal ediliyor. Hayırlı olsun. Gönlünüze göre bir karavan olmasını ve kazasız, belasız, keyifle gezdirmesini diliyorum.

Ahmet bey, Bekir bey merhabalar,

Bekir bey motorlu karavan düşündüğüm sınırların ötesinde olduğundan dolayı hafta sonu tipi çekme karavana yöneldim. Pino'dan Pi2010 sipariş ettim, bir aksilik olmazsa 5.ayda alacağım.

Merhaba Karavan dostları...
Sanırım aranıza katılabilmek için epey bir yol katetmem gerekecek. Çünkü çekici güce sahip bir araca (Jeep Liberty 3.7) henüz sahip oldum.
Şimdi de çocukluk hayalim ve isteğim bir çekmekaravan sahibi olmak. Sitelerde çok satılık karavan ilanı var ama ben hem kendim ilgilenebileceğim hem de keyif alabileceğim 2+2 yataklı bir karavan düşünüyorum. Hem tanışmak hem de desteklerinizi alabilmek ümidiyle... ;)
[SIZE=78%] [/SIZE]

Tahir Bey, bir kez daha hoş geldiniz.. :smiley:

Sayın "accountantbf" hoş geldiniz. Yolun yarısını geçmişsiniz; gerisi nasılsa gelir. :smiley: ;)

Cavid Sezen

accountantbf hoşgeldiniz, ilk devre tamam Cavid hocamın dediği gibi 2.devre (ç.karavan) için başarılar.
Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR