T-Max Vinç; Teşekkürler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Felice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,157

Felice

''bal her ağıza tatlılık verir'' Mevlana
Geçtiğimiz günlerde benim kocaoğlana çoktandır düşündüğüm vinç montajı işine soyundum,
bu çalışmalar sırasında başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

vinç konusunda t-max ta karar kıldıktan sonra e-mail ile hüma oto dan teklif istedim
fiyat makul oluncada banka havalesi ile ödemeyi yaptıktan sonra kendileride vinci kargo ile gönderdiler
vinç bende ~10 gün kadar kutusu tamamen açılmadan bekledi.
Bu arada tamponu yapacak ustayıda bulduk
nihayetinde aracımla birlikte vinci tamponu yapacak ustaya bıraktım
akşam iş çıkışı kendilerine uğradığımda, usta vincin kenarında bir parçanın kopuk olarak kutusundan çıktığını beyan edince işin bütün şevki kaçtı bir anda moreller sıfır, vs.
gerçi kopan parça vincin çalışmasına engel bir parça değildi ama yinede daha hiç kullanmadan vincin başına bunun gelmesi hoş olmamıştı.

CIMG7383-1.jpg

ertesi gün konuyu e-mail yardımı le hüma otoya açtım,
aşağıda benim onlara yazdığım e-mail ve onların cevabı yer almakta;

Kimden: Akkoc Mesut, TR [mailto:mesut.akkoc@pirelli.com]
Tarih: 10 Eylül 2008 Çarşamba 12:17
Kime: adnan@humaoto.com
Bilgi: KORAY
Konu: Vinç hk.

Adnan bey;
vinç i monte etmesi için dün aracımla birlikte ustama bıraktım, akşam uğradığımda vinç in resimde görünen kısmının kırık olduğunu gösterdi.
vinç i ustamı kırdı, yoksa ambalajından öylemi çıktı %100 emin değilim.
bu aşamada vinç in burası için yapabileceğimiz bir şey varmıdır?
selamlar.
Mesut Akkoç

From: Adnan Çetinel [mailto:adnan@humaoto.com]
Sent: Wednesday, September 10, 2008 12:49
To: Akkoc Mesut, TR
Cc: 'KORAY'
Subject: YNT: Vinç hk.

Mesut Bey,
Bunlar kalite kontroldan geçiriliyor, bu şekilde çıkma olasılığı çok zayıf, 1000 adedin üzerinde vinç sattık ve hiçbir sorunla karşılaşmadık, ama daha kullanmadan böyle bir problemle karşı karşıya kalmanıza gerçekten çok üzüldük, bugün yenisini kargo ile gönderiyoruz, lütfen siz de onu tekrar ambalajına koyarak tüm parçalarıyla bize geri gönderiniz.
Selamlar
Adnan Çetinel

bu cevap karşısında tahmin edersinizki çok mutlu oldum,
yeni vincimi aldım ve eskisini kendilerine iade ettim, kargo ücreti dışında da hiç bir ücret ödemedim.
ben kendilerini şahsen tanımıyorum, telefonla bile görüşmedik, tüm iletişim e-mail yoluyla olmuştur
müşteri memnuniyetini ön planda tutan Hüma oto ya bir kez daha teşekkür ederim.

Mesut

Bu arada kocaoğlanın vinç ve tampon takıldıktan sonraki hali;

CIMG7438.jpg

Ynt: T-Max Vinç; Teşekkürler

Değiştiğine sevindim Mesut bey. Olması gereken yapılmıştır. Sizdede müşteri memnuniyeti ve hakkı olarak Pirelli markasında aynısını yaptığınıza eminim.
Güle güle kullanın ..Çamurunuz bol batmanız az olsun ;) (Bekleyin az kaldı geliyoruz )

teşekkür ederim Uğur Bey,
her zaman bekleriz.
selamlar.

Kalite ve müşteri memnuniyetini bu derece önemseyen Hüma OtO'yu tebrik ederim...

gerçekten mallarının arkasında durmaları çok güzel.bende t - max almıştım onlardan ce belgesi çıkmamıştı yardımcı oldular.

T-Max konusunda daha önce yaşanılan sıkıntıdan sonra böyle bir durumun gelişmesi sevindirici, umarım garanti ve yedek parça sağlama konusunda da aynı hassasiyeti gösterirler ;) Vincinizi güle güle kullanın, darısı başıma ;D

Deep' Alıntı:
Mesut abi, vincin hayırlı olsun güle güle kullan

BolbuzJack' Alıntı:
T-Max konusunda daha önce yaşanılan sıkıntıdan sonra böyle bir durumun gelişmesi sevindirici, umarım garanti ve yedek parça sağlama konusunda da aynı hassasiyeti gösterirler ;) Vincinizi güle güle kullanın, darısı başıma ;D

teşekkür ederim, bu taraflara bekliyoruz artık,
selamlar.
Mesut

Mesut abi vinç ve tamponun hayırlı olsun.
Daha önceki T-max vakasının.Bu seferki soruna yansıması iyi olmuş.Müşteri memnuniyeti her zaman önde gelmeli.Adnan beyi bu seferki davranışından dolayı tebrik ediyorum.

mesut abi hayırlı olsun tamponun ve vincin. inşallah bol çamurlu yerlerde kullanman dileğiyle... yarın gel istersen deneyelim şu vinci... :smiley:

aras' Alıntı:
vinciniz hayırlı olsun,güle güle kullanın
yuysal' Alıntı:
Mesut abi vinç ve tamponun hayırlı olsun.
Daha önceki T-max vakasının.Bu seferki soruna yansıması iyi olmuş.Müşteri memnuniyeti her zaman önde gelmeli.Adnan beyi bu seferki davranışından dolayı tebrik ediyorum.
metehan41' Alıntı:
mesut abi hayırlı olsun tamponun ve vincin. inşallah bol çamurlu yerlerde kullanman dileğiyle... yarın gel istersen deneyelim şu vinci... :smiley:
pancarmotorcu' Alıntı:
vinç ve tamponun hayırlı olsun

Arkadaşlar teşekkür ederim,
Fatih bu hafta beni affet ama bayram dan sonra her hafta sonu yukarlardayız artık...

selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR