T-Max Vinç; Teşekkürler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Felice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,157
Ynt: T-Max Vinç; Teşekkürler

vincini güle güle güle kullan mesut . Ben şunu merak ediyorum ; standart bir tampon avinç montajı yapılamaz mı . Örneğin vitara da ? Bu montaj işi için tamponun alt tarafında bulunan hava giriş ızgarası yeterli olurmu (yükseklik su geçişi gibi bakımlardan)

iyi dilekleri için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Çağlar, vitara da standart tampona vinç montajı ve daha bir çok konuda Hakan arkadaşımızın aşağıdaki linkte belirtilen uygulamaları sana ışık tutacaktır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13921.0

Emrin olur Günay abi;

Önceki halimiz,

CIMG4885.jpg

Şimdiki halimiz

CIMG7435.jpg

CIMG7433.jpg

Bu arada eski tampon boşa çıktı, ihtiyacı olana verebilirim/gönderebilirim
Selamlar.

Bu gelişmeler üzerine dün bende bir T-Max aldım Huma Oto.dan Koray Bey çok yardımcı oldu sağolsun ;) Şu an kutusunda duruyor, bayramdan sonra taktırıcam...

hangi modelini aldın murat abi bende bakıyorum sanrım bayramdan sonra warn 9000 yada tmax 12000 den birini alacam .

Benim araba 1580 kg, her zaman kullanmayacağımı ve bugüne kadar bir iki kez ihtiyaç duyduğumu hesaba katarak makara ile kullanmak üzere 6500.lük aldım. Kaldı ki 6500 lb, 2948 kg.a eşit olduğuna göre makarasız bile kullanılabilir ama yine de zorlamamak adına makara ile kullanacağım. Orjinal tampon üzerine takacağım için mümkün olan en küçüğünü aldım, 9000.lik ile 6500.lük arasında fazla fiyat farkı yok ama boyut olarak fark var malesef...

Murat vincin hayırlı olsun güle güle kullan.

Mesut Bey çok beğendim,aracınız yeni tamponla adeta gençleşmiş.Vinç de güzel olmuş,güle güle kullanın...

İşte şimdi sınıf atladınız Mesur bey. Tampon ile uyumu ve duruşuda çok şık olmuş bu arada. Tekrar güle güle kullanın.

BolbuzJack' Alıntı:
Sağolun, sizin tamponla vinç çok yakışmış ;)
SDC' Alıntı:
Mesut Bey çok beğendim,aracınız yeni tamponla adeta gençleşmiş.Vinç de güzel olmuş,güle güle kullanın...
Jeep34' Alıntı:
İşte şimdi sınıf atladınız Mesur bey. Tampon ile uyumu ve duruşuda çok şık olmuş bu arada. Tekrar güle güle kullanın.
evedilaz' Alıntı:
darısı başıma enkısa zamanda
:smiley:
sniper_zafer' Alıntı:
mesut abi vinçin ve tamponun kocaoğlana cok yakışmış iyi camurlarda kullanmanıdilerim hayırlı tırmanışlar.
darısı benimtoyotamın başına:smiley:

çok teşekkür ederim,
herkese aileleri ile birlikte iyi bayramlar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR