Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz ve Muhabbetimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,370

freegraf

uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta
Yer
istanbul
Sn. SAMURAİci,Arkadaşlar daha sade ve daha özel bir paylaşım için bu konuyu açmak istedim.Umarımki faydalı olur.Suzuki adı altında Samurai ile ilgili bir soru sorup,arama yaptığımızda,sonuca varmak istediğin zaman bütün .vitaraları ve cimnyleri vs boşu boşuna dolaşmış oluyoruz.Bu da zaman kaybı ve gereksiz bilgilerin tekrarı oluyor.Bu yüzden, bizi ilgilendiren konuya hemen girmek daha faydalı olacağına inanıyorum. Hadi ,Bismillah deyip.başlıyalım.
Sıra no,isim soyisim.Arac ve modeli.yaşadığımız şehir ve ilce.memleketimiz.
gibi yazıp devam edelim.hem tanışmış,hemde bilgi birikim ve muhabetlerimizi paylaşmış oluruz.iyi dostluklar ve muhabetler dilerim.
1. Mehmet Bayramoğlu. Suzuki Samurai 92. Mod. Pendik, istanbul.(Elazığ)

Etiketler
bu sayfayı sevdim :smiley:
2. Bilge Kaan Bilgin - Suzuki Samurai Long 92. Model, Söke - Aydın

3. Dursun Yıldırım (Reis Usta ) 1987 Samurayi Özelve diger iki adet daha samurayi

Sn. Samuraiciler nerdesiniz.? bu kadarmıyız ya arkadaşlar.iyi paylaşımlar.

3. Dursun Yıldırım (Reis Usta ) 1987 Samurayi Özelve diger iki adet daha samurayi 4. Tarık AYDIN- SAMURAİ 95 KAYSERİ- YAHYALI

3. Dursun Yıldırım. (Reis Usta ) 1987 Samurayi Özelve diger iki adet daha samurayi
4. Tarık AYDIN. SAMURAİ 95 KAYSERİ- YAHYALI

3. Dursun Yıldırım. (Reis Usta ) 1987 Samurayi Özelve diger iki adet daha samurayi
5. Ogün Baş 1993 samurai(dursun usta yapımı) /İstanbul

Selamlar arkadaşlar.ya hu be samuraiçiler gercekten biz bu kadarmıyız.Ben 92 modelden sonra 98 model bir tane daha aldım.şimdilik 98 model 2000 eylül çıkışlı olanı biraz daha harcama yapıp binmeye yeni başladım.92 model olanı da 2,3 ay uğraştıktan sonra maddi olarak durdurdum ve dahasıda satmayı panlıyorum.Samuraiyi kullanmada yeni olduğum için biraz zamana ve tecrübeye ihtiyacım var.İhtiyacıma göre zaman ve imkan dahilinde bazı işlemler yapmayı düşünüyorum.Yaptıklarımı ve yapacaklarımı burada hep beraber istişare ederek yol almak istiyorum.Durum bundan ibaret hepinize iyi samurai paylaşımları dilerim.

beyler sesimiz şanımız alıp yürümedi.ama ben samuraileri 2 ye çıkardım iincisi de çok temiz olduğu için şartları zorlayıp aldım.98 model ,92 ,de biraz toparlanırsam onada bir haret çekerim İnşaallah

obas' Alıntı:
5. Ogün Baş 1993 samurai(dursun usta yapımı) /İstanbul
6. Tolga Bayraktar. 1993 samurai Halkalı,İstanbul
7. Ertaş Demirezenler. 1992 samurai Ümraniye,İstanbul

selamlar 7 e çıktık ha gayret artalım ve bu samurai ortamını hareketlendirelim.Mesela bu gün satılık ilanlardn Koray yamacının topladığı samu yu gördüm arkadaş gecekten iyi bir emek harcayarak iyi bir samuraiyi görücüye çıkarmış.Hayrlısı ile de satar inşaallah.gercekten güzel olmuş.ben de toparlanırsam bazı şeyler yaptırmayı düşünüyorum.Hatta fırsat bulusam Dursun usta ile tanışmak istiyorum ama bir türlü nasip olmadı.Koray Usta ile de tanışamadım.İstanbulda olmama rağmen bunları yapamıyorum.Biraz Halkayı genişletirsek bu yazı hareketlerini görüşme ve faaliyetlere cevirebiliriz.iyi paylaşımlar ve selamlar diliyorum.

Herkese merhaba,
Dün itibariyle 96 model bir Suzuki Samurai sahibi olarak aranıza katılmış olmaktan çok memnunum...
Herkese iyi sohbetler..

:cool:Hasan ŞİMŞEK 1996 model Suziki samurai sj413 ankara yenimahalle (OF)
birde benim arazi vites kolu üzerinde numaralar yok nasıl kullanılacağını tarif ederseniz memnun olurum.

10 -kusura bakmayın kendımı tanıtamısım...
sencer mumcular - 96 suzuki samurai - maltepe/istanbul

Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz ve Muhabbetimiz

selamlar.. Oktay MEMET Bursa-merkez 1992 suzuki samurai :smiley:

Ekran Alıntısıjlhjkjgh.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR