Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz ve Muhabbetimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,370
Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz ve Muhabbetimiz

Sabah Sabah selamlar.

Ekli dosyalar

• DSC00738 copy.JPG
    DSC00738 copy.JPG
    47.8 KB · Görüntüleme: 284

Etiketler

Şubat ın ilk haftası İznik Karamürsel arası Gün batımı ve samurai

Oktay mehmet bey aramıza hoş geldiniz.(Diğer arkadaşlar da Zaten hoş gelmişlerdi,)Sizin samurai de epey yakışıklı duruyor. Maşaallah diyelim.İyi günlerde kazasız ve belasız kullanmalar dilerim.

Sizlerle olmak çok güzel..çok teşekkür ederim..

Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz Ve Muhabbetimiz

Selam arkadaşlar uyumayalım.Bir hareket ve bereket başlatalım.(98 samuraiyi yukarıdaki fotoğrafı olan samu) yaz başı Edremit e sattım Alan Arkadaş kazasız belasız kullasın.Şimdide 92 model olanı keyfe keder boya ve kaportaya soktum.Biraz iş uzadı malumunuz,bildik sanayi hipnelikleri.İnşaallah iyi bir şekilde oradan alırsam.işi biraz centrefilli hale getirmek niyetindeyim.Bu arada bu centrefil dediklerim.Üstü kapatmak.Cantları ters cevirmek.Makas ile yükseltmek vs.Bu konuda yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var.Kale boş Atış serbest.Topa girmeyen .t.. olsun. Sessiz kalmayalım.Ben Hayrlısı ile serseri samuyu sanayiden alırsam ,bir tanışma günü yapalım derim.litfen bu konuda sessiz kalmayalım.Bir SELAM da sizden olsun.

Ayrıca Ankaradan Hasan Şimşek Arkadaşımızın sorusunu gözden kacırmışım Özür dilerim.Kusuruma (za) bakma gec te olsa size bilgi birikilerimi paylaşayım.

Ekli dosyalar

• Samu 4 L vites.jpg
    Samu 4 L vites.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 237

Sayın Hasan bey umarım gec te olsa bir cevap olmuştur.8Zamanında gelmeyen bin para bilmem ne hikayesi olsa da )ben en azından bir selama Aleykümselam diyeyimde,üzerimden az da olsa yükü indireyim.

Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz ,umarım iyi bir dostluk ve faydalı paylaşımlarımız olur.

Selam ve iyi paylaşımlar.Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz der ve musait zamanda bir tanışma ve çamur muhabeti yapsak fena olmaz.Ben Boyadan ve ufak tefek onarmadan sonra 2 gün önce ,,,,Elhemdulillah sanayiden çıktım.Ama Dakka bir gol 2 Bizim Delikanlı Kartal yan yoldan sen git yol inşatına ,girilmeyen yerde ekşin yap.kepce ile dozer e bulaş. amcamda Tamponu ve sinyalı biraz ön tarafı, kepse ile azıcık sevmiş, ben şimdi bir bunlar ile birde Makas ta işlem,Jantları ters çevirme ve de,de Harttop için debelenip duruyorum.Allahın izni ve yardımı ile bunları hal edersem artık İnşaallah yanınızda olacağım.Biraz uzun oldu .Hal ve mesele böyle.Kalın sağlık ve huzurla.

Aynen abi çok uzun sürdü seni acil beklıyoruz sahalara bırakta bıraz eksıklerı kalsın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR