Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scooby81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 201
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,908

Etiketler
Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

olcaytogezer' Alıntı:
selam, verdiğiniz linkleri açamıyorum, kayıt mı olmam gerekiyor.program mı indirmek gerekli....sitenin kendi yükleme programını kullanamazmısınız....

Yalnız değilsiniz, bende açamıyorum

Açılsa razıyım ama açamıyorum da, ayrıca burada gezi için açılmış bir başlık varken neden başka başlıklara geçiyoruz anlamıyorumki

ufuk28' Alıntı:
Açılsa razıyım ama açamıyorum da, ayrıca burada gezi için açılmış bir başlık varken neden başka başlıklara geçiyoruz anlamıyorumki

bana diyorsanız ben linkleri buraya da koydum başka bir konuya geçmenize gerek yok indiren arkadaşlar oldu. üye olunmasını istemiyordu 4shared .

Saygılar..

Kimbilir belkide problem bendedir ama link vermek yerine diğer arkadaşlar gibi yükleseniz herkes için daha kolay olacak kanaatindeyim

ufuk28' Alıntı:
Kimbilir belkide problem bendedir ama link vermek yerine diğer arkadaşlar gibi yükleseniz herkes için daha kolay olacak kanaatindeyim
Yalnız değilsin abi bende açamadım.. Olcayto abi de belirtmiş açamadığını..

aynı kanaatteyim, linge girip 25 sn(öyle diyor) bekledim ama sonuç yok.belki biz beceriksiziz ;D ;D.bunu göz önüne alıp , biraz uğraşacaksınız belki ama, sitenin normal programıyla yüklerseniz seviniriz.... ;D

Bir kaç fotoğraf da benden olsun :smiley:

100_1066.jpg

100_1067.jpg

100_1069.jpg

100_1071.jpg

Paylaşım için teşekkürler.
Olcayto Bey lastikler yakışmış, güle güle kullanın. Aracın plakasını vermiştiniz ancak gerek kalmadı, diğer araçların yanında sizinki
farkediliyor. Selamlar.

bu etkinlige katılamadıgıma şimdi dahada kahrediyorum neyse bizde görsellerle avunuruz paylaşım için tşkler

Mustafad' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler.
Olcayto Bey lastikler yakışmış, güle güle kullanın. Aracın plakasını vermiştiniz ancak gerek kalmadı, diğer araçların yanında sizinki
farkediliyor. Selamlar.
teşekkürler Mustafa bey, darısı size...2 numara büyük geldi ama neyse ;D ;D ;D, en azından yüzümü kara çıkartmadı.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR