Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scooby81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 201
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,903
Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Geziyi planlayan Hakan ve Çağlar arkadaşıma çok teşekkür ederim. Görevli ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Katılamasamda gönlümüz sizlerleydi. Daha önce planlanmış Andoff gezimiz vardı.

Gelen resimlerden çok güzel bi gezi olduğu görülüyor. Heyecanı bol, çamuru bol..... Standart araçlarda yanlarındaki görevliler sayesinde korkmadan ilerlemişler.

Ankaralı Suzukici arkadaşları bir araya getirmek istediğimden bu geziyi özellikle takip ediyorum. Ankara da böyle bir etkinliği şubat ayı içinde yapmayı planlıyoruz. 2-3 güzergah belirledik, keşiflerini bitirdikten sonra yayınlayacağız. Tüm suzukicileri bekleriz.

Etiketler

neyse ufukabi senin lastikler geldikten sonra ateş parçası çok şeyler yapacak çok bu arada hakan abinin lastikler senin istediğin lastiklere benziyor gibi yoksa yanlışmı gördüm ;D

taksi84' Alıntı:
neyse ufukabi senin lastikler geldikten sonra ateş parçası çok şeyler yapacak çok bu arada hakan abinin lastikler senin istediğin lastiklere benziyor gibi yoksa yanlışmı gördüm ;D

Hakan'dakiler Silverstone, bana gelenler Bogger Super Swamper ama Hakan'ın lastikler süper iş yapıyor, 2 haftadır bizzat izliyorum

Hayır Suat lastiği değiştirip yavaş yavaş eve gittim, hep beraber orda kalmaya gerek yoktu, ilgine teşekkür ederim
Stepne ufak ebatlı olduğu için sürekli sola çekiyordu ama sorunsuz gittik

Arkadaşlar,
öncelikle bu güzel günde bizleri yanlız bırakmayan, çamuru, yağmuru, çayı, sigarayı paylaştığımız tüm dost ve arkadaşlarıma katıldığınız için teşekkür ederim. Bir kez daha belirtmek istiyorum ki, gerek kurtarmada, gerek grubumuzda önceki haftalarda hazırlık ve keşiflerde bulunan tüm arkadaşlarında ortak ifadesidir, kanalsız, son derece rahat geçişlerle tamamlayacağımız parkurun ilk kısmı odun çeken traktörlerce ağırlaşmış, süpriz gelişmelere sahne olarak, standart araçlarımız için yorucu hale gelimiştir. Birinci bölümde yaşadığımız zaman kaybı sebebi ile yemekten sonra devam edeceğimiz ikinci bölümü havanın kararmak üzere olması sebebi ile zorunlu olarak iptal ettik.Herşeye rağmen her hangibir aksilik olmaksızın geziyi tamalamış olabilmek güzeldi.
Kadıköy pendik minibüsleri gibi bir yukarı bir aşağı çalışan ve akıllara zarar makinesi "kutup ayısı" ile bizlere destek veren suat abi, Ateş parçası ile ufuk abi, adnan abi, serkan, hasan, koray, ve diğer herkese teşekkür ederim.
Görüşmek üzere...

bu arada resimyükleyeceğim ancak, fotoğraf makinemiz gün boyunca çamura doymamış olsa gerek ki akşam saatlarinde çamura hasret kalıp, direk çamurun içine düştü, gerekli servisi alıp en yakın zamanda yükleyeceğim

hakan ve çağlar arkadaşlarımızın ellerine sağlık güzel ve yorucu bir gün oldu katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Oldukça çamurlu ve uğraşmalı geçen Suzukicilerin buluşmasında sıcak ilgileri için Çağlar ve Levente, organizasyona emeği geçenlere özellikle ama özellikle lokomotif gibi çalışan Rescueler Suat Abi,Adnan Abi, Ufuk Abi,Eksperoto Serkan,Hasan ve çamurdan çıkmayan Koraya teşekkürler.
Yaklaşık 50 araç ( % 70 standart ve standarta yakın ) ve 5 araçlık rescue timi (Allahtan vardılar) standart Suziki gezisine renk kattılar.Parkurun yağan yağmurlar ve odun çeken traktörler nedeniyle ağırlaşması sonucu standart bir kısım araç geri döndü.Parkura giren araçlarda oldukça zorlu geçen bir etap sonucu saat 16 gibi gözlemecilerde oldu.Son araç parkurdan çekilene kadar oradaydık.Parkurun bir gün önceden kontrol edilmemesi, geri dönen araçlar ve parkura girip tamponu, çeki demirleri kopan araçlar dışında yaşanan bir talihsizlik olmaması sevindiriciydi.
Resim çeken arkadaşların da resimleri yükleme zamanı geldi herhalde.. Bekliyoruz Esra ve diğer arkadaşları..

Evet arkadaşlar foto ve videoları merakla bekliyoruz

Tüm Gezenbilir com sakinlerine selamlar ;

Dün düzenlenen gezinin haberini çalıştığım gazetede okur kitlemize duyurmaya çalıştım. Elimde bulunan resimleri en kısa zamanda upload ederek sizlerle paylaşacağım.
Yorumlarınız ile beni desteklerseniz sevinirim.

Haber Linkim;
http://www.barometre.com.tr/NewsRead.asp?Nid=12213

Saygılar
Onur Erdem

Gerçekten akıllarda kalan güzel bir etkinlik oldu.İzmitden geldiğime pişman olmadım.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler

başta bu güzel pazar günü organizasyonunda emeği geçen herkese

ilk çamur noktasından kurtaran Adnan Bey'e

ilk noktadan sonra tepe üstüne kadar aracına bağlı gittiğim Ufuk Bey'e

Ufuk Bey'in aracından, benim aracın üzerine yağan çamurları

2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbulumuza yaraşır bir esere (çamurdan adam) çeviren Hakan Bey'e

sonsuz teşekkürler

Barış

Organizasyonda emeği geçen herkese , katılımları ile renk katan diğer arkadaşlara ve varlıkları ile nasıl olsa yolda kalmayız dediğimiz görevlilere sonsuz teşekkürler...
Her nekadar bir rampadan başarı ile inmiş ve ilk noktada takılan standart civarı araç sahiplerinden olsak da çok memnun edici ve keyifli bir gezi idi...
Artık hedefim aracı bir parça yükseltmek olacaktır ve bunu en kısa zamanda yapmalıyım diyorum...
Yok altı değdi yok oturdu diyenlerden olmak istemiyorum :smiley:
Herkese tekrar teşekkürler...
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri