Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scooby81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 201
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,893

Etiketler
Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Eveeeeeett bende yeni geldim. Bizler üç beş araç misafir sanatçı olarak yanınızdaydık(GÖREVLİ) bizleri yanınıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.Bu günü bize yaşatan çok değerli dostlarıma arkadaşlarıma bukadar güzel bir organizasyon olurdu diyorum.Bu aktivitelerin devamını bekliyoruz.Misafir sanatçı olaraktanda her zaman yanınızdayım.Hatamız kusurumuz olduysa kendi adıma aff olaa diyorum.Yeni dostlerla tanışmak çok güzeldi.saygılarımla
HAKAN yeni sitenizde hayırlı uğurlu olsun.

HOŞÇAKALIN

atraksonlu ve çamuru bol, keyifli bir gün geçirdik ,organizasyonda emegi geçen lere teşekkürler. rescue araçlara , suat kabal,adnan oflu oglu,ufuk sarımehmetoglu,hasan koca,serkan kara ya .kalan araçları kurtarmadaki çabaları ve emekleri için sonsuz teşekkürler ,fotograf ekibi ,murat şentürk,esra akeroglu na da ,emekleri için teşekkürler

Ortam güzel,Suzukiler Mükemmel,Sizler sıcak kanlı.... ;)

Co-pilotum Koray kardeşime...

Hakan abi ve Çağlar abimize diğer görevli araç sahiplerine...

Fotoğraf video çekenler...

El emeğini esirgemeyen...

Araçlarını yardım için sıkıştıran...

Bu ailede...

Emeği geçen herkese teşekkürler...

Bu arada unutmadan..

Çok standart suzukisi :smiley: olan Mithatcan kardeşimi tebrik ediyorum...Gelme dememize rağmen CJ ruhlu şöförlüğü ;D ile en derin kanalları kazıya kazıya.. yeri geldiğinde co-pilotluk yaptığı için bizi yalnız bırakmadı çok saol... ;)

Arkadaşlar yağmur ve yoldan traktörlerin geçmesi sebebi ile oldukça uğraştırıcı bir parkur oldu. Son saniyede bazı aksilikler olsa bile evimize sağ salim dönebildik.

Öncelikle organizasyonu düzenleyen Hakan ve Çağlar abiye...

Beni Co-Pilot olarak yanına alan Hasan kardeşime...

Yolları bozan traktörcü kardeşlere....

Ve geziye katılan arabalarını kırarcasına oralardan geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim....

bugün bir co-pilot olarak ilk dakikadan itibaren daldım çamura şu saat itibari ile ancak temizlenebildim...

güzel bir gün oldu organizasyonu düzenleyen organizasyonda kurtarıcı araç olarak görev yapan vede tabikide fotoğrafçılarımıza teşekkür ederim. evet şimdide fotoları bekliyorum.

Çok keyifli bir gün geçirdim.Buluşmayı düzenleyen ve günün devamlılığını sağlayan arkadaşlara çok teşekkürler.sizlerle tanışmak çok güzeldi.Fotoğralayan arkadaşlara ayrıca kocaman bir teşekkür Saygılarımla Adnan OFLUOĞLU

aracımız arızalı diye katılamadık ama resimlere bakmak bile cok güzel devamını beklıyoruz. ;)

finallerim yuzunden katilamadigim icin cidden cok uzgunum, evde icim icimi yedi butun gun :smiley:

ama guzel ve kazasiz bir gezi olmus anladigim kadariyla, herkese gecmis olsun.

koray, hasan, mithatcan kardeslerim ve ufuk abim (emin degilim gerci fotograflarda goremedim ufuk abiyi-) siz alisiksiniz benden standart suzuki cekmeye, size pek degisiklik olmamis anladigim kadariyla. ;D

Çok güzel bir gezi olmuş.İnşallah Suzuki'ciler buluşması İstanbul ile sınırlı kalmaz bizleride unutmayın ;)

sinaa' Alıntı:
finallerim yuzunden katilamadigim icin cidden cok uzgunum, evde icim icimi yedi butun gun :smiley:

koray, hasan, mithatcan kardeslerim ve ufuk abim (emin degilim gerci fotograflarda goremedim ufuk abiyi-) siz alisiksiniz benden standart suzuki cekmeye, size pek degisiklik olmamis anladigim kadariyla. ;D

Sinacım bize zamanında çok güzel antreman yaptırdın o yüzden hiç zorluk çekmedik valla araba çekerken ;D ;D ;D

sinaa' Alıntı:

Oradaydım Sina ;)

Geçen yıl standart Grand Vitara ile katıldığım bu organizasyona bu yıl görevli araç olarak katılmanın onurunu yaşıyorum :smiley:
Bana bu onuru yaşatan Hakan, Çağlar ve Levent kardeşlerime gönül dolusu teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.