Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FARMAX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,585
Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri

v6 da ucuz sistemler calışmaz ..illa pahalı olacak ..yoksa benim gibi ucuzu taktırır sonra olmaz cöpe atar diger iyisini takarsınız..tecrübe ile sabit..

joponların işletim sistemi farklı lpg nin ecu su ile bagdaşmayıp kalibrasyon tutmuyor..

1300euro tartarıni takacagınız en ucuz sistem.... iyisi iyi olur.. Teleflex ve iyilleride var..

>>bu işin aslı ..at jokey uyumu..gibi bir olay.. marka iyi olacak ..>>araca uyum saglıyacak..>>takan yer ve adam bilgili olacak..>>><<<<bunlardan biri denk gelmedimmi napsan olmuyor.. ???

Etiketler

Formları okudukça , yurdum insanı nelerle uğraşmış anlıyorum..Emek ,merak , cesaret ve bu araçları silbaştan yapabilecek kadar müthiş birikim ...Bulamadığım bir konu ise, Kn filtre uygulamaları ve headers ekzost sistemi...''Takılabilir kısmen faydalı olur '' dışında fazla bir bilgi yok ...Çok fazla gürültü istemiyorum ancak, hafif bir artışta olsa fena olmaz hani..Bu konuda öneriniz olursa sevinirim.
Sayg.

''drag''yarışlarına (kalkış )katılacaksanız yapacagınız uygulamalar iş görür..ama bence yanlış arac almışsınız..tıpkı benim gibi.. ;D

>>Kn filtre uygulamaları emiş ile ilgili ses yapar gözle görülemeyen toz topragı emip piston üstünde kuruma sebeb verir

faydalarına gelince cabuk devirlendirmeyi saglar+ motor sesi psikolojinize iyi gelebilir..+accıkda fazla tüketime sebeb verir,,.benzin ve hava karışımı olayı tıpkı bir tahterevalli gibidir..birisi agır gelince diğeri dengesiz ve hafif kalır..içeri giren havayı fazlalaştırınca benzinide aynı oranda arttırmak gereklidirki ..iş yapsın..

>>headers ekzost ..faydalarına gelince cabuk devirlendirmeyi saglar+ motor sesi psikolojinize iyi gelebilir.+ eczaneden kulak tıkacı almanız gereklidir uzun yol için..

supercgarger,turbocharger,vs ne yapsan 4000 devir altında iş görmez ve tork vermezler suzuki motorları saglam uzun ömürlü problemsiz güzeldir ..tek kusuru alayı 4000 devir altında kimse olmaz üstüde süper gider + yakar.. ;D

>>cekişten memnun degilseniz tek yolu dif. dişli oranları ile oynayıp süratten vazgecip tork'a dogru yönelmektir..

>> bir dinamometreye 35 tl para verip beygiri ölçtürün olması gerekenin cok altında cıkıyorsa bilgisayar ile arızalarını tespit edin yapılması gerekenleri yaptırıp ..keyfinize bakın derim.. :smiley:

o kadar uğraştıktan sonra keyif kalırsa tabi.:smiley: 3 K Vitaramla az uğraşmadım sanayi mahallesinde.Allah bizi ne sanayiden mahrum etsin ne de mahkum. bazı ustalar işten anlamaz senin benim aracımda öğrenir. İllallah ettirir adamı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR