msmt
Kamp III
Ynt: Vitara Lastiği ?..
Faydalı bilgiler için teşekkürler,
Faydalı bilgiler için teşekkürler,
sadness77' Alıntı:Bu şu anda aracımda bulunan lastikler asfalt birazda arazi, bu lastikler beni nereye kadar taşır bilmiyorum bunun yerine bana tavsiye edceğiniz lastikler hangileri
Offroadpassion' Alıntı:Normal şartlarda sürtüyorsa birde arazide maksimum açılma ve kapanmalarda düşünün, davlumbaz plastikleri kırılacaktır.![]()
SACİT' Alıntı:2005 Suzuki Grand vitara aracıma hiçbir yükseltme yapmadan 235/75 16 BF Goodrich taktım. Tam tur dönüşlerde ön teker hafiften davlumbazın tozunu alıyor olsada, süper oldu. Tavsiye ederim. Her yol koşulunda başarılı.
ilkin' Alıntı:birkaç sorum var.
235/75/16 lastiklerden sonra kullanımla ilgili nasıl değişiklikler oldu?
yakıtınız ne kadar değişti?
araca 4 kişinin bindiğini düşünürsek lastikler sürtebilir mi?
ve son olarak bf 235/75/16 ebat bulmak çok zor.nerden ve ne kadara temin ettiniz?
teşekkürler.
taksi84' Alıntı:merabalar ben aracıma 2 gün önce federal marka mt latik taktım 235,75,15 şu an için herhangi bie sürtme yok dün biraz zorladık araziye girdik bir iki çok ufak sürtme yaptı onunu haricinde bişey yok ama korkulu rüya görmektense yükseltmek iyi olur sanırım
merhaba cvabı ben vereyım merak etmeyın dıye.alı bey v6 aracını satıp 96 model vıtara aldı 235 75 15 lastıklerı yenı aracında kullanıyor galiba.MAVERİCK' Alıntı:Ali bey merhaba,
Verdiğiniz ölçüde bir hatamı var yoksa cantları 15" mi yaptınız. Bir de sürtünme, esneme anında davlunbazın üstüne mi oluyor, yoksa direksiyonu tam çevirince iç tarafamı bilgi verirseniz sevinirim.