wanted' Alıntı:dursun usata ellerine sağlık güzel olacağa benziyor.
bende şu aralar ekonomik sebeplerden vede özellikle işletme maliyetinden (yakıttan , vergiden) dolayı samurai düşünüyorum
kafamda 6000 ile 9000 arasında bi nakit olarak alabileceğim bir araç istiyorum.
modifikasyonlaro kolay oluyo diye kendim uğraşmak zamanla bişeyler katmak istiyorum
şu aralar arayışlardayım
antalyada çok var ama oradakiler hep kiralama arabakları olduğu için güvenemiyorum sizce alınırmı antalyadan araba çünkü oradan alınırsa daha yüksek model olacak
ilk yapacağım modifikasyon yükseltme ofsetli jant ne mtr lastik olacak inşallah
3-4 içinde istanbula geçeceğim oralarda satılık araç bilen varmı
okul ve iş dolayısıyla trabzonda yaşıyorum 2 sene daha bu tarfatayım.
biraz uzun oldu şimdiden teşekkür ederim.
bu arada ınsa turbo laztikler aracın üzerinde sürekli durduğu zaman emniyet açısından sorun oluyomu?
görüntü larak öok hoş çamur performansı kanıtlanmış bir lastik ondan sürekli takmak kullanım açısından sorun olurmu
MUDANYALI' Alıntı:Arkadaşlar ,müsade ederseniz işte size bir soru...
düzünelerce 4x4 markası,cinsi ,şekli şemali vs..varken,neden kimin inip bindiği belli olmayan,araçlara eşek muamelesi gösterilen rent sektöründe samu'lar ilk sırada?..acaba sağlam ve masrafsız olduklarından mı?
sağlıcakla kalın.
reis28' Alıntı:işletim maliyetleri düşük oldugu için saglam ekonomik arazidede oldukca başarılı
wanted' Alıntı:o zaman samuraili olup çekelim kılıçları
dablaya' Alıntı:dursun usat telefonun şarzı bitti heralde sen bu çalışmalrı yaparken hiç detyları resimleyip maliyetleri hesapladınmı
yuzen_adam' Alıntı:Ustam Samurai ne durumda bi bilgilendir bizi