ulusotomotiv' Alıntı:usta kolay gelsin desene bitme aşamasına gelmiş senin canavar en son gördüğümde son vidasına kadardağotmışdın bittiğinde artık bi denemek lazım ))kolay gelsin görüşmek üzere
Offroadpassion' Alıntı:Dursun üstadım, aracın yüksekli olarak nihayi halimidir? fazla yüksek gibi görünüyor yanal eğimlerde çok sıkıntı ve dengesizlik yaratır, sonuçta defransiyel kadar nekadar yüksekse okadar yükseksindir? nedersin ?
Offroadpassion' Alıntı:Dediklerini uygulasan daha stabil bir araç olur o kesin. 33" lastik için bilidigim kadarıla ayna mahrutiler degilde şanzuman degiştiriyorlar Samuray için. Yurtdışı izook ve suzuki forum.com'dan samuray html're bir göz at derim.. kolay gelsin yolun uzun ve zor...
hakan hocam merhabalar.
yazdıklarınıza katılıyorum.33'' lastikler takıldığı anda mutlak suretle ayna mahruti ihtiyacı olacak.ama sizinde yazdığınız üzere şanzıman değişikliği şart.
ha bu arada ne olacak.bol miktarda baskı balata değişecek neredeyse 2-3 hard offroaddan sonra veya ilk kum offroaddan sonra mutlaka değiştirme gereği duyacak.
tecrübeyle sabit ;D ;D ;D
alpreklam' Alıntı:Dursun abi sen şu canavarcığını bitir. Zevkini, hevesini al sonrada bana sat pas11'i kaçırdım diye içim gitti zaten.
[/quot
gökalp cevap biraz gec oldu ama sanada yaparız aynısından bir tane benim samuyu bir bitire bilseydim