Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaw galiba Suzuki Samuray şasesi üzerine kısa Vitara kasası mı koymuşlar nedir anlamadım..
Makas küpesi olmaz bunlarda (yada eski model ben bilmiyor olabilirim) Şasi yapısı başka bir araç, kupa başka gibi..
Anladığım kadarıyla sırf yükseltmek için Vitara şasesinin altına makas bağlantısını uydurmuş.
Kırmızı işaretlediğim kısım mevcut, yeşil kirişi ve altındaki makas sistemini sonradan yapmış.
[attachment=2]
Vitaranın orjinalide güzel ve arazide çok başarılıdır.
ancak arazi şartlarını abartmaya başlayınca mecburen modifikasyon işiniçine giriyor, konu offroad ise vinç tampon ilave ekipman telsiz vs, çok önemli olmaya başlıyor...Amaç araç ilişkisinde Vitara Evrime çok açık ve ucuz modifiye edilebilen bir araç........bitmez..
;DSelamlar Hakan bey sizinle tanışamadık ama sizden teknik konularda yardım almak isterim.
M.Becce abimizle hacılıya gelseydiniz tanışabilirdik.Kısmet başka zamana galiba.Yavaş yavaş hazırlıyorum benim elemanı ;D
Merhabalar,
Linkteki 19 sayfada '97 model 5 kapı bir Vitara üzerinde yapılan tadilatlarla ilgili epey detaylı fotoğraf mevcut. http://www.cardomain.com/ride/2154680
Mesela ben aşağıdaki roof rack'e bayıldım.
[attachment=1]