Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkürler
Yan basamaklarıda arac liftindeki kaldıraclarla kaldlrmayı denediler dengeleyemediler bi tarafı kaldırınca obur taraf indi hidrolik krikoyla ben bi deniim eger kalktıgında srazide sorun clkarlrsa sokeriz ne yapalım
Bende bfgoodrich alıyorum ama çarparmı diye şüphem vardı.Anladığım siz taktınız ve kesinlikle çarpma filan yok mu?Herhangibir başka işlem yaptınız mı? Bir başka sorum da eğer get ile 5 cm yükseltme yaparsan amortisörler değişme ister mi?
daha denemedim , toplamda 4 santimlik çap farkından dolayı, lastik araca 2 cm yaklaştı gerçi ama hala araçla arasında baya fark var sürtme yapıcak gibi durmuyor
Ağır offroad amacım yok bu araçla ama hafta sonları gezi ,av ve model uçak dolayısı ile araziye girmem gerekiyor.Ayrıca hazırlanmış samurai var canım çekince onu alıyorum.Ağır işlerde onu tercih ediyorum ta ki satılana kadar.Jimny yolda gidişinde size büyük problem olmadı sanırım.
ilk 4x4 Offroad Aracımı daha yeni aldım lastik ihtiyacınıda bu lastiklerle giderdim Niyetim zor şartlarda kullanmak ama henüz normal yolda bile çok az kullanma şansım oldu. Henüz pek bir yorum yapamıcam
Birşey danışmak istiyorum
At lastikler balans vuruyomu
Bf Goodrich lastiklerim 80km hız civarı balans yapıyo at lastiklerde bu normalmi yoksa jantlarımdamı sorun var ?