Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MEHMET KALAYCI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,994
Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bunu neden yapmak istiyorsunuz.
Çünkü zaten lastikleriniz orj ebat ve jantınızda orjinal,yükseltmede yok .

pek bilmediğim bir yolda, aniden çıkan keskin virajlarda bir kaç kez tehlike atlattığım için iz genişliğini biraz daha artırarak yol tutuşu artırmak istiyorum. tasarımı itibariyle yatmaya müsait bir araçta ofset ne kadar etkili olur onu da bilemiyorum. :-\

Etiketler

marten' Alıntı:
pek bilmediğim bir yolda, aniden çıkan keskin virajlarda bir kaç kez tehlike atlattığım için iz genişliğini biraz daha artırarak yol tutuşu artırmak istiyorum. tasarımı itibariyle yatmaya müsait bir araçta ofset ne kadar etkili olur onu da bilemiyorum. :-\

Mutlaka olumlu etkisi olur. Zira yükseltilmiş araçlarda kesinlikle oluyor. Eğer gerçekten offset istiyorsanız bu işin en geri dönülebiliri (jantları bozmadan) spacer takmak, yada daha önceden yapılmış bir jant bulup denemek, yada başka bir kendinden offsetli çelik/alüminyum alaşım jant bulup denemek.

4 adet offsetli Alüm alaşım Jant 650-700 TL
4 adet Spacer 200 Euro = 420 TL
1 set 2,5 cm Jant offsetleme 250 TL

kursad_hho' Alıntı:
Mutlaka olumlu etkisi olur. Zira yükseltilmiş araçlarda kesinlikle oluyor. Eğer gerçekten offset istiyorsanız bu işin en geri dönülebiliri (jantları bozmadan) spacer takmak, yada daha önceden yapılmış bir jant bulup denemek, yada başka bir kendinden offsetli çelik/alüminyum alaşım jant bulup denemek.

4 adet offsetli Alüm alaşım Jant 650-700 TL
4 adet Spacer 200 Euro = 420 TL
1 set 2,5 cm Jant offsetleme 250 TL
güvenlik çok önemli, ama bir de işin maliyet kısmı var. maliyet ve geri dönülebilirlik açısından spacer daha uygun görünüyor ama onunla ilgili de pek çok yerde yazılar okudum ve tehlikeli olduğundan bahsediliyordu, sonra yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var. üç seçenek arasında bir karara varmaya çalışacağım. teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR