Ynt: suzuki grand vitara v6 sorun
fazla yüklenmeden dolayı aracın debreyaj balatasından aşırı duman geldi.
bir vitara kullanıcısı konu başlıgında yardım istemiş..
arac düz vitesmi ,yok otomatikmi vs ..??
multimode toyota şanzımanlarında ne alaka ise 1988 dizaynı aracta ,,3-5 sene mazisi olan multimode nin ;D
bizim aracların teknolojisi 22 yaşında yaniii askere gitmiş gelmiş bir teknoloji.
sorunu olupta yardım istiyene yardım etmek güzel ve dogrudur.illede vitara sahibi olmanız gerekmiyor konu hakkında bilgi sahibi olmanız yeterli dir derim.
Aslında asıl yapılması gereken aracın özelliklerini öğrenmek, yoksa yarım saatte otomatik şanzımanı dağıtmak ta mümkün.
manuel şanzımanlı debriyaj baskı balatası olan aracın debreyaj balatasından aşırı duman gelmiş..ama..otomatik şanzımanı dağıtmak ta mümkün..
yardım istiyen arkadaşa cok yardımcı olmuşsunuz anlamıştır herhalde problemi sayenizde çözer. ;D ben aradan cıkıp sizleri baş başa bırakıyorum .
olmayan otomatik şanzımanın duman cıkartmasını ben de merak ettim ögreneyim ileride lazım lı olur belki.
gereksiz bilgilerle sayfayı kirlettigim bilmedigim konularda atıp tuttugum için özür dilerim .yardım ediçem derken galiba kafa karışıklıgına yol actım pardon diyorum tekrar..!!
napimm eski bir avcıyım atmadan duramıyom .
Ankarada ufak bir esnaf meyhanesinde gencligimde tabela içinde bir yazı okumuştum .
''Konuşmasını biliyorsan konuş ibret alsınlar,konuşmasını bilmiyor san sus adam sansınlar.'' o gün bu gün derken aradan 30 sene gecti gereginden fazla konuşmayı da pek sevmem zaten..!
Olm illede laf sokacaksınız ha toyotaya. Yoksa ben suzukiye laf sokacak olsam bi dünya bulurum gerekçe.??? tüm toyota sahiplerine (binek + rav4 de dahil ) de saygı ve sevgilerimi yoluyorum.
kimseylede bir derdim yok .? nede markalara alarjim var..
avcılıgı bırakalı 10 sene oldu..? ruhuma işlemiş atmadan duramıyom.. ;D :
;D ;D ;D