Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,418
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

.

086.JPG

092.JPG

094.JPG

095.JPG

096.JPG

Etiketler

Sn. Dalyan bu güzel paylaşımlar için teşekkür ederiz. En az sizin kadar biz de gezmiş olduk. ;)

Gemide tanıştığımız yeni dostlarımız ile Hristo bistroda tatlılarımızı yerken,Filiz bize "dün İstanbul'u su basmış"demezmi,hemen bahçedeki komşularımın ikisini ayrı ayrı arıyarak teyit ettim,yaşasın bizim bahçeyede yağmış hemde bir hayli.

Bu haberden sonra gezimizi zaten uzatacaktık ama içimiz daha bir rahat ederek devam ettik.

Bu bölümünde görsellerini kabul etmedi site.Sebep,dosya boyutu çok büyükmüş...

Üçer üçer göndereyim bakalım olacakmı?

110.JPG

108.JPG

109.JPG

Şimdi oldu,tamam bundan sonra üçer üçer göndereceğiz görsellerimizi :smiley:

112.JPG

114.JPG

115.JPG

Tatlılarımızı yedikten sonra,hani şu meşhur madamın kahvesinde bir kahve içelim dedik.

Bu sefer dörtlü deneyelim.

120.JPG

121.JPG

123.JPG

124.JPG

Madamın kahvesinde çalışan rumlar türkçe bilmesine rağmen anlamıyorlarmış havasındaydılar ve kahve de,sakızlı dibek kahvesi yazıyordu ama sıradan bir kahveden öteye gitmiyordu.

Az ilerisinde hoş bir otel gördük,işletmecisi rum bayan izin almadan fotoğraf çekemezsiniz deyince ben,çekiyorum gülümseyin diyerek hem bayaın hemde otelin resimlerini çektim gıcıklığına.Çektikten hemen sonrada sildim.

127.JPG

131.JPG

137.JPG

138.JPG

Ben açıkcası Bozcaada'yı pek sevemedim,hem kurtarılmış bölge gibi rumlar(yunan)tarafından kuşatılmış,hemde ağaç neredeyse hiç yoktu.

Ne fotolar varda şu sitenin yükleme işkencesi yüzünden çoğunu yüklemeden es geçiyorum.

144.JPG

146.JPG

148.JPG

150.JPG

Oradan ayrılıp Tepeköy'e gittik.Her araba Yunan plakalı.

151.JPG

153.JPG

154.JPG

160.JPG

Gitdi gidiyo desene ertan adalarda gidiyoo

Tepeköy ise tamamen rum köyü.Bakkal genel olarak yok hiç bir köyde bizim sigaralarımız bitince bakkal aradık Tepeköy'de bakkal var denilince bulduk bakkalı ama ne bakkal,içinde satılan ürünler hemen hemen her evde bulunabilecek ürünler ve çokluklardaydılar.

161.JPG

162.JPG

163.JPG

165.JPG

Kiliseyi görsellerken diğer taraftan bir kadın gördük,madam diye seslenince kaçarcasına uzaklaştı oradan.Genç bir rum kadına ise bu kilisenin adını sorduğumda bana teleffuzu oldukça zor bir isim söyledi ve içeri girebilirmiyiz diye sorduğumda ise"türklere yasak"demezmi.

Bende ona,siz bizim memleketimizde camilerimize giriyorsunuz ya dedim.Ama ben desem ne olur demesem ne olur?Onlar zaten bizi işgalci görüyorlar ve aşşağılıyorlar.

170.JPG

171.JPG

172.JPG

173.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR