süper defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,313

Etiketler
Ynt: süper defender

Gercekten cok guzel bir 90 mis. Iyi gunlerde kullanin. orjinal 90 mi yoksa 110dan kesme mi? Baska resimleri (daha aydinlik bir ortamda :p) varsa seve seve bakariz. Zaten bir defender alana kadar sadece bakiciyiz.

mehmetbaba' Alıntı:
arkadaşlar, şu an 90 lık kullanıyorum, gerçekten arazide rahat, ama bir kaç arkadaşın bahsettiği gibi kalabalık geziler için arabanın kapalı kısmı dar kalıyor. ama ben bütün eşya işimi port bagajda hallediyorum. zaten model olarak yapmayı planladığım araçta konu başlığında resimdeki aracın neredeyse aynısı (ancak ben bütün ekipman olarak camel thropy yi örnek almaya çalışıyorum /por bagaj modeli v.b)
herkese iyi haftasonları (benim aracın fotosunu ekledim, yorumları beklerim)

iş te bu arac cok güzel yakışılkı duruyor akıllıca yapılmış nedense diyeri itici geldi bana.

tüm iyi dilekler için teşekkürler, darısı hatta daha iyisi olmayan arkadaşların başına, elimd eolan bir kaç fotoyu daha paylaşıyorum. (bazıları eski fotolar)

iyi hafta sonları

90-1.jpg

90-2.jpg

90-3.jpg

IMG_9488.jpg

8.jpg

arkadaslar; 90-110-130 kapali kasa / pick up hepsine asigim... herkese bol amur ola :smiley:

JOSHUA9' Alıntı:
arkadaslar; 90-110-130 kapali kasa / pick up hepsine asigim... herkese bol amur ola :smiley:

katılıyorum arkadaşa. 90-110-130-seri 3 hiç farketmez. 70'lı yıllardan beri değişmeyen görselliği ve zamanın teknolojisine bağlı yenilikler... land olsun da, land olsun.
Birtane 90 kaçırdık, eninde sonunda land'lanıcaz inşallah.

Her iki araçta hoş darlığa çare araziye uyum neden 90 yada 110 , Benim fikrim 100 ölçülü defender yapsak ne olur ben şahsen elimdeki 110 nu iyi bir kaportacı bulsam hemen kesip 100 e çevireceğim fikirlere açığım yorumları bekliyorum saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri