Su'daki Yansımalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 403
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,498
Ynt: Su'daki Yansımalar

orsaalabanda' Alıntı:
Anlaşılan bu konularda fazlaca korkutmuşum sizleri ;D Neyse Kemal abi konuyla bağlantısını açıklamış: ''Su'daki Yansımalar'ın gönüllere yansıması...'' Ben de bu seferlik bağışlıyorum sizleri. ;D

valla tırstığım için Kemal ağbiye son mesajı atmadım Sayın Moderatörüm ;D

Etiketler

;D ;D ;D ;D ;D Ve hanım bana yandan bakıyor bu kemal kime gülüyor böyle diye.Hay Allah hepinizin iyiliğini versin. sevgili moderatörümüze selam ve saygılarımla teşekkürlerimi bir borç biliyorum.

Saygı bizden... Öhöm! Neyse konu neydi? Su'daki Yansımalar... :D Konuyu dağıtmayalım arkadaşlar ayıp oluyor... :mad:

Bir ,iki tane yansıtalım naçizane öze dönelim.

DSC09632.jpg

DSC09546.jpg

DSC09540.jpg

enverdede' Alıntı:
Sadece üçüncü resimde yansıma varmış azcık ama olsun,en azından resimlerinize bakmış oldum .:smiley:
Sayın enverdede ellerinize sağlık çok teşekkürler paylaşımınız için. Devamını bekleriz ve sloganımız neydi ? PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT...

pembe kayalar gezisinden dönerken ağva'ya uğradık ve cep telefonu ile çektiğim yansımalar

DSC00614.JPG

DSC00617.JPG

DSC00608.JPG

Levent bey kardeşimden ilham aldım dayanamadım yolluyorum.
Ölüdeniz'de gün batımı ve bulutların aynen bir üzüm salkımı gibi parçalar halinde aşağıya sarkması ve bu sarkıtların suya güneşin kızıllığı ile birlikte yansıması görülüyor.
30 - 12 - 2009
seyyah-34 ile Tarihe yolculuk başlıyor gezisinden alıntı.

[attachment=1]

301220091431.jpg

Fotoğraf çekim gezilerimden kadrajıma yansıyanlar.

Gölyazı (Apolyont) / Bursa
glyaz.jpg

Botanik Park / Bursa
botaniktesonbahar.jpg

Dipsizgöl / Yalova-Çınarcık
dipsizgl1filtered.jpg

Gölyazı(Apolyont) / Bursa
glyaz.jpg

Kadrajıma yansıyan, birkaç sudaki yansıma daha

Nallıhan,Sarıyar barajı toprak oluşumları / Ankara
kayayansmalar.jpg

Altınoluk balıkçı barınağı
kayklar.jpg

Uzungöl / Çaykara-Trabzon
uzunglq.jpg

Gölyazı (Apolyont) / Bursa
yoldakikayklar.jpg

Eline sağlık, özellikle "botanik park" çalışması çok hoş..Çekimlerde kullandığın makinanın marka ve modeli nedir.?

atiladi' Alıntı:
Eline sağlık, özellikle "botanik park" çalışması çok hoş..Çekimlerde kullandığın makinanın marka ve modeli nedir.?

Teşekkürler Atilla bey. Canon EOS 40D ve ortama göre takılan objektifler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri