Su'daki Yansımalar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 403
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,981

Etiketler
Ynt: Su'daki Yansımalar

Konu ile çok alakası olmayabilir ama çektiğim fotoğraflardan biri umarım beğenirsiniz.

Boaz1 24
 






Ynt: Su'daki Yansımalar

Salih bey teşekkürler,ben fotoğrafı hobi olarak çekiyorum aslında birbirine yakın görünselerde kendi içinde çokca farklı bir uğraş mesela bazı görüntüler vardır tek karede her şeyi anlatır bazı anlar vardır video olarak çekersiniz anlam ifade eder,aslında teknik olarakda çok farklılık var bizim elimizdeki profesyonel video kayıtcılar çokca artılar sunuyor bize video kameralara hakim olduğum kadar fotoğraf makinasına hakim olsaydım daha güzel sonuçlar çıkardı ortaya ;)
 

Ynt: Su'daki Yansımalar

Haklısınız sn yaybek kameraylan sureklı bır cekım yaparsın fotograf makınasıylan anı cekersın onemlı olan o anı cekmek ama olsun sen genede yabancı sayılmazsın bu ıse bellı oluyor fotolarda..
 



Ynt: Su'daki Yansımalar

Üüüfffff bu ne güzellik böyle, Yusuf usta döktürüyor yine...
Kıskandım ama şimdi, ben niye böyle fotoğraflar çekemiyorum? :mad: :mad: :mad:
 




Ynt: Su'daki Yansımalar

yaybek' Alıntı:
Haşmet bey marifet makinada eğer elinizdeki ekipman uygun ise sizde çok rahat çekersiniz bu fotoğraflardan.
Haşmet bey Yusuf kardeşim o ekipmanlarını ile bize teşrif ettiğinde sanki tatile çıkalacak bir sırt çantası gibi bir çanta ile geldi. yani öyle pekte basit bir cihaz olmasa gerek. Cihaz prof çeken prof olunca ortaya böyle manzaralar çıkıyor işte.
 

Ynt: Su'daki Yansımalar

Kemal abi benim makina prof serisinin en düşük kapasitelisi şu anki fiyatı sadece makina kit olarak 1000 lira gibi,eğer çektiğiniz fotoğrafdan keyif almak istiyorsanız bunun gibi bir makinaya ihtiyaç var,tabiki bunun yanında birkaç objektife daha ihtiyaç var.
 

Ynt: Su'daki Yansımalar

Yusuf ne kadar basite indirgesen de Kemal beyin dediği gibi hem sende hem de makinede iş var...
 

Ynt: Su'daki Yansımalar

Haşmet bey meslek icabı kadraj bilgimiz var tabi ama asıl iş makinayı tanımakta makinaya hakim olursanız ve size neler sunuyor bilirseniz birazda çalışmayla çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz ve çekilen fotoğrafların kalitesini gördükce keyif alırsınız hele sizin gibi değerli dostlardan övgü aldınızmı yerinizde duramaz yenilerini çekmek stersiniz ;D
 



Ynt: Su'daki Yansımalar

levent bey ayni frekanstayız şu teknoloji özrümü bi gidereyim ....:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,200
Kayıtlı Üye Sayımız
172,267
Kaydolan Son Üyemiz
Aylin aksoy

SON KONULAR



Geri
Üst