E
egeli
Ziyaretçi
Ynt: Su'daki Yansımalar
[attachment=1]
[attachment=1]
enverdede' Alıntı:Çekim cep telefonu ile olduğu kadar. Marmaris -hisarönü ekim ayı.
Her güzelliğin bir eksisi oluyor ,kuzeydekilerin K.T buluşmasını kaçırmak (sucuk ,pastırma,güveç gibi) meselagezmen' Alıntı:Denize bak, çarşaf gibi!..
Bu fotolar, kuzeydekilerin kesin moralini bozar...
Cavid Sezen
yaybek' Alıntı:Oralarda olmanın tam zamanı sakin ve serin,sıcak kavurmuyor kalabalık olmadığından rahat gezilir,bugün benim karavanı satın alan Asuman hanım aradı Adrasan'da bir kampingdeymiş aynı şeyleri söyledi.
Enver abi benim cep telefonunun kamerası 8 megapixel ah oralara bir gelebilsem ne yansımalar çekeceğim ;D şaka bir yana abi bize oraların bu sakin halini paylaştığınız için teşekkürler.
enverdede' Alıntı:Her güzelliğin bir eksisi oluyor ,kuzeydekilerin K.T buluşmasını kaçırmak (sucuk ,pastırma,güveç gibi) mesela
Çok haklısınız daha bir gecikmeden gelip tadını çıkarmanızı öneririm,deniz halen sıcak.Emwayyes' Alıntı:harika manzaralar ancak gidip canlı gözle bakınca dahada güzel olacağını düşünüyorum
haklısınız hocamgezmen' Alıntı:Sucuk, pastırma ve güveç her yerde var ama şu an için oradaki güzellik her yerde yok!..
Cavid Sezen
buralpdi' Alıntı:Sayın Egeli süper bir yansıma olmuş, ellerinize sağlık