Subaru Forester Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,654
Ynt: Subaru Forester Yardım

inşallah öyle olacak aslında honda crv - subaru forester arasında çok gidip geldim ama subaru ismi her zaman bi adım öne geçti benim için

peki bu aracı aldıktan sonra kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli şeyler warmı yada en çok karşılaştığınız sorunlar olmasa daha iyi olur dediğiniz yönleri warmıdır

Etiketler

tumay cumen' Alıntı:
inşallah öyle olacak aslında honda crv - subaru forester arasında çok gidip geldim ama subaru ismi her zaman bi adım öne geçti benim için

peki bu aracı aldıktan sonra kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli şeyler warmı yada en çok karşılaştığınız sorunlar olmasa daha iyi olur dediğiniz yönleri warmıdır
bende çok kıyaslamıştım bu aracı almadan önce crv-forester-grand vitara Ları..ama şimdi diyorumki iyiki Forester almışım..aracın genel olarak yağını suyunu koyun ve binip gidin..onun dışında extra bir masraf olmuyor..ama sonuçta kul yapısı...araçtan şikayet edebilecegım tek şey yüksek süratlerde kapılarda direk olmamasından dolayı içeriye rüzgar sesini alması..onada alıştım ve ayrıca direksiz kapınında havası başka oluyor:smiley:

:smiley: evet direksiz çok tatlı bi görünüm oluşturuyo ve aslında ben düzenli bi motorsiklet kullanıcısıyım (chopper) onun üstündeyken aldığımız ses bizde herzaman + olarak bakarız motor gürültüsünü seweriz sese alışkınız yani :smiley:

birde turbolu aracları uzun yolculuklardan sonra hemen stop etmemeniz gerekıyor..turbo yüksek devirler çevirdiği için soğuması gerekıyor..1-2 dakıka rolantıde çalıştırıp ondan sonra stop etmelısınız yada turbo timer takarsınız kafanız rahat eder..

tumay cumen' Alıntı:
:smiley: evet direksiz çok tatlı bi görünüm oluşturuyo ve aslında ben düzenli bi motorsiklet kullanıcısıyım (chopper) onun üstündeyken aldığımız ses bizde herzaman + olarak bakarız motor gürültüsünü seweriz sese alışkınız yani :smiley:
oo o zaman tamam..birde prodrıve egzos takarsınız tadından yenmez o zaman...

satıcıyla konuştum fiyat konusunda biraz pazarlık felan 14500 e düşürdüm anlaştık bi tanıdık wasıtası ile arabayı servise götürcez baktırcaz olumlu ise yarın satışını alıcam hayırlısı ile :smiley:

tumay cumen' Alıntı:
satıcıyla konuştum fiyat konusunda biraz pazarlık felan 14500 e düşürdüm anlaştık bi tanıdık wasıtası ile arabayı servise götürcez baktırcaz olumlu ise yarın satışını alıcam hayırlısı ile :smiley:
Fıyatı çok uygun olmuş inşallah bi aksilik çıkmadan alırsınız...

kayıtlarımıza göre ***5662 sasi nolu aracın 3 adet hasarı mevcuttur
hasar1: 08 08 2012 EKSPER RAPORU-AĞIR HASARLI 11386.23 TL
hasar2:14 07 2010 çarpma 10131.3 TL
hasar3: 06 12 2006 carpma

pekte tekin bi araç değilmiş anlaşılan :smiley:

tumay cumen' Alıntı:
kayıtlarımıza göre ***5662 sasi nolu aracın 3 adet hasarı mevcuttur
hasar1: 08 08 2012 EKSPER RAPORU-AĞIR HASARLI 11386.23 TL
hasar2:14 07 2010 çarpma 10131.3 TL
hasar3: 06 12 2006 carpma

pekte tekin bi araç değilmiş anlaşılan :smiley:
hocam 3-4 mılyarlık olsa neysede toplamda 23 mılyarlık masraf olmuş aracta..bencede pek tekin gözukmuyor...

tekrar merhaba hızla forester arayışına dewam ediyorum 179000 de 99 turbo buldum 1 adet daha hiç bir hasar kaydı mewcut değil ve istanbul cadde motorda 100000 bakımları yapılmış 100000 km garantisi veriyolar bu cadde motor hakkında bilgisi olan warmı arkadaşlar ?

tumay cumen' Alıntı:
tekrar merhaba hızla forester arayışına dewam ediyorum 179000 de 99 turbo buldum 1 adet daha hiç bir hasar kaydı mewcut değil ve istanbul cadde motorda 100000 bakımları yapılmış 100000 km garantisi veriyolar bu cadde motor hakkında bilgisi olan warmı arkadaşlar ?
bizim forumdan bilen birileri çıkabilir(subaruclub'tan)bende aracımı 168.000 km de cadde den aldım..hiçbir sorun olmadı..Barış usta onay verdikten sonra korkmayın:smiley:

konuyu subaruclup ta da açtım araç kocaelinde olmasa bi istanbula göstercez yada bakımları orda olduğu için bilirler heralde

tumay cumen' Alıntı:
konuyu subaruclup ta da açtım araç kocaelinde olmasa bi istanbula göstercez yada bakımları orda olduğu için bilirler heralde
sizin kocaelinde Ototeknık var yetkılı servis onlarada gösterebilirsiniz..

tumay cumen' Alıntı:

100-120 bin km üzerinde tanıdıktan olmadığı sürece Forester almamanızı öneririm.

Neden? Ariza istatiskleri diger bir cok arabadan iyi.
Bence temiz oldugu surece her km deki subaru alinir.
Yurt disinda binlerce insan var 800 bin km de ki araclarina hic bir rektefiye yapmadan binen.
Sahibi dolandirici yalanci olmasin, arac temiz olsun yeter bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR