Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,488

erolkan

Zirve
Yer
Fethiye
Ebaydan sipariş etmiş oldugum K&N kutu içi filitresinin montajını yaptım ..hazır boğaz kelebeğinide sökmüşken boğaz kelebeği temizliği için Würth fren ve balata temizleyici kullandım...boğaz kelebeğini temizleyip aracı ilk çalıştırıken biraz zorlandı herhalde içindeki pislikten dolayı ama sonrasında sıkıntı yok...
2.0 K&N Replacement Air Filter 33-2154 ürün kodu,fiyatı ise 32.40£ yaklaşık 97tl....kargo dahil..ürün İngiltere'den 6 günde geldi...

25122012025.JPG

Etiketler
Ynt: Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması..

bunlarda takarken çektıgım videolar..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NoUxjpdOnP8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EJIKxDqkXhs[/youtube]

merhaba erol bey hava, polen, yağ filtresi ve yağ(hangi marka ve kaç litre) temini konusunda yardımcı olurmusunuz (internetten) nereyi tavsiye edersiniz. teşekkürler.

serhatxdurmaz' Alıntı:
merhaba erol bey hava, polen, yağ filtresi ve yağ(hangi marka ve kaç litre) temini konusunda yardımcı olurmusunuz (internetten) nereyi tavsiye edersiniz. teşekkürler.
kendi aracım için yağı Ankara bayraktar oto dan sipariş ediyorum..orada fatıh bey var o çok yardımcı oluyor..yağ caddedemotorsdan aracı aldıgımda 10/40 vardı..daha sonraki değişimde bayraktar 5/30 önerdi motül.4.5 lt...en son değişimim aceleye geldiği için gene 10/40 yağ koyfum..polen filitresi henüz değiştirmedim..yağ filitreside honda civic ve toyota larınki bizimkine uyuyor...

erolkan' Alıntı:
kendi aracım için yağı Ankara bayraktar oto dan sipariş ediyorum..orada fatıh bey var o çok yardımcı oluyor..yağ caddedemotorsdan aracı aldıgımda 10/40 vardı..daha sonraki değişimde bayraktar 5/30 önerdi motül.4.5 lt...en son değişimim aceleye geldiği için gene 10/40 yağ koyfum..polen filitresi henüz değiştirmedim..yağ filitreside honda civic ve toyota larınki bizimkine uyuyor...
teşekkürler erol bey bana adana yakın ordan istedim yağı burdan temin edecem 10/40 yağ filtresi,tapası ve hava filtresi istedim polen filtresine 250 tl dediler almadım polen için uygun bulursanız benimle paylaşırsanız sevinirim birde yağ hangi marka tavsiye edersiniz. teşekkürler

serhatxdurmaz' Alıntı:
teşekkürler erol bey bana adana yakın ordan istedim yağı burdan temin edecem 10/40 yağ filtresi,tapası ve hava filtresi istedim polen filtresine 250 tl dediler almadım polen için uygun bulursanız benimle paylaşırsanız sevinirim birde yağ hangi marka tavsiye edersiniz. teşekkürler
işin aslı bence marka fazla farketmiyor..en son koydugum yağ GM'nin yağıydı..daha önceki motül'dü..ben aralarında bir fark hissetmedim..

erolkan' Alıntı:
işin aslı bence marka fazla farketmiyor..en son koydugum yağ GM'nin yağıydı..daha önceki motül'dü..ben aralarında bir fark hissetmedim..
adana yetkili servis okar yağ olarak shell tavsiye etti
polen filtresi için yardımınızı bekliyorum 250 tl çok değilmi değiştirmem lazım çünkü üfleme biraz zayıf

serhatxdurmaz' Alıntı:
polen filtresi için yardımınızı bekliyorum 250 tl çok değilmi değiştirmem lazım çünkü üfleme biraz zayıf
250 tl'ye polen filitresi mi olur ?altın kaplamamıymış acaba o filitre?

http://www.otomobilyedekparcalari.com/SUBARU-FORESTER-POLEN-FILTRESI,PR-12860.html
bir inceleyin derim bu siteyi..

serhatxdurmaz' Alıntı:
polen filitresi normalde yetkili serviste 70-80tl arası olması lazım..siz bence fiyatı bir daha teyit ettirin..olmadı ankara bayraktar otodan fatih beyle irtibat kurun ..o bu konularda yardımcı oluyor...

Fatih Ayrancı | Subaru & Infiniti Servis Danışmanı 0535 333 83 03
Tel: (312) 582 6033 | Faks: (312) 232 2041 | fatih.ayranci@bayraktar.com
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ali Suavi Sok. No:9 06570 Maltepe - Ankara

erolkan' Alıntı:
http://www.otomobilyedekparcalari.com/SUBARU-FORESTER-POLEN-FILTRESI,PR-12860.html
bir inceleyin derim bu siteyi..
siteye baktım hangi modele uygun olduğu , marka, ebat vs. hiç açıklama yok siz daha önce aldınızmı

serhatxdurmaz' Alıntı:
siteye baktım hangi modele uygun olduğu , marka, ebat vs. hiç açıklama yok siz daha önce aldınızmı
yok ben daha değiştirmedim polen filitresi...

erolkan' Alıntı:
Fatih Ayrancı | Subaru & Infiniti Servis Danışmanı 0535 333 83 03
Tel: (312) 582 6033 | Faks: (312) 232 2041 | fatih.ayranci@bayraktar.com
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ali Suavi Sok. No:9 06570 Maltepe - Ankara
ankara bayraktardan sipariş verdim 57 tl
ilgin ve yardımların için teşekkürler erol bey sıkıştığım konularda sizi rahatsız edebilirmiyim e-mail yollarmısın

serhatxdurmaz' Alıntı:
ankara bayraktardan sipariş verdim 57 tl
ilgin ve yardımların için teşekkürler erol bey sıkıştığım konularda sizi rahatsız edebilirmiyim e-mail yollarmısın
tabikide mesaj çekebilirsiniz burada amaç birbirimize yardımcı olmak zaten ;)

Ynt: Subaru Forester K&n Kutu İçi Filitre Takılması..

Serhat Bey Merhabalar,
Yazdıklarınızı geç okudum. Bahsettiğiniz Polen Filtresine TL.250.- isteyen yerle ilgili bir telefon veya e-mail adresi verirseniz sevinirim.
1986 yılından bu yana Japon Grubu Otomobiller için Filtre İthal eden ve Satan bir firmayız, bugün için Subaru Grubu Polen Filtrelerimiz Fiyatları aşağıdadır!
NICHİRO, Nippon Rokaki K.K.
MFP-AG000 Cabin Filter Legacy, 72880-AG000/010 Outback,72880-XA00A,87139-47010-83 87139-YZZ03/05) 11.21
MFP-FG000 Cabin Filter Impreza, Forester 72880-FG000 20.65
MFP-SA100 Cabin Filter Forester 03/08 G3010-SA100, ( 72880-SA000 ) 22.42
MFP-AE000 Cabin Filter Outback 2,5, G3210-AE000 72880-AE080/90, 2000/04 Legacy,Outback 33.04
MFP-FC000 Cabin Filter Impreza/Forester/Outback G3210-FC000, FC010, 72880FE000, GE210FC000 12.98
MFP-FE000 Cabin Filter Impreza/Legacy/Forester G3210-FE000 (72880-FE000/G3210-FE100) 12.98

Selamlar, Ömer

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR