Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,492
Ynt: Subaru Forester K&n Kutu İçi Filitre Takılması..

Ömer Bey irtibat bilgilerinizi verebilir misiniz? Farklı markalar için de sipariş ve mevcut stok bilgisi sormak için yararlı olabilir...

Etiketler

SERDAR BEY MERHABALAR,
İlginize teşekkürler, TL.250'lık Polen Filtresi satan yere ulaşım bilgilerini lütfen unutmayın!
İstanbul'dayız. Türkiye'de Japon Grubu Filtre ve Subaru (sınırlı) Motor Parçaları ile uğraşanlar mutlaka bizi tanırlar!
Matsan Dış Ticaret Ltd. Şti.
0216.526 00 97
ohc@matsan.biz

Selamlar, Ömer.

NKNTR' Alıntı:
Serhat Bey Merhabalar,
Yazdıklarınızı geç okudum. Bahsettiğiniz Polen Filtresine TL.250.- isteyen yerle ilgili bir telefon veya e-mail adresi verirseniz sevinirim.
1986 yılından bu yana Japon Grubu Otomobiller için Filtre İthal eden ve Satan bir firmayız, bugün için Subaru Grubu Polen Filtrelerimiz Fiyatları aşağıdadır!
NICHİRO, Nippon Rokaki K.K.
MFP-AG000 Cabin Filter Legacy, 72880-AG000/010 Outback,72880-XA00A,87139-47010-83 87139-YZZ03/05) 11.21
MFP-FG000 Cabin Filter Impreza, Forester 72880-FG000 20.65
MFP-SA100 Cabin Filter Forester 03/08 G3010-SA100, ( 72880-SA000 ) 22.42
MFP-AE000 Cabin Filter Outback 2,5, G3210-AE000 72880-AE080/90, 2000/04 Legacy,Outback 33.04
MFP-FC000 Cabin Filter Impreza/Forester/Outback G3210-FC000, FC010, 72880FE000, GE210FC000 12.98
MFP-FE000 Cabin Filter Impreza/Legacy/Forester G3210-FE000 (72880-FE000/G3210-FE100) 12.98

Selamlar, Ömer
merhaba ömer bey, bahsettiğim fiyatı adana okar subaru yetkili servisi verdi.(ADANA –MERSİN YOLU ÜZERİ ÇUKOBİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISI 17. KM YENİCE
01360 Seyhan / Adana Telefon 0 324 651 41 42
bu arada sadece polen filtresi mi üretiyorsunuz.

SERHAT BEY Merhabalar,
Adana'ya hangi (O.E.) numara ile sormuştunuz hatırlıyor musunuz?
Ayrıca benim size yazdıklarımı TAM olarak okumamışsınız galiba, alıntı yapıyorum;
"" 1986 yılından bu yana Japon Grubu Otomobiller için Filtre , (Subaru için -sınırlı- Motor Parçası) İthal eden ve Satan bir firmayız.
ÜRETİM YOK! Selamlar,
Ömer

NKNTR' Alıntı:
SERHAT BEY Merhabalar,
Adana'ya hangi (O.E.) numara ile sormuştunuz hatırlıyor musunuz?
Ayrıca benim size yazdıklarımı TAM olarak okumamışsınız galiba, alıntı yapıyorum;
"" 1986 yılından bu yana Japon Grubu Otomobiller için Filtre , (Subaru için -sınırlı- Motor Parçası) İthal eden ve Satan bir firmayız.
ÜRETİM YOK! Selamlar,
Ömer
pardon ömer bey mülkiye denetiminden yeni çıktım dalgınlık :D (O.E.) nedir

Serhat Bey Merhaba,
(O.E.) Original Equipment Part Number; Otomobil Üreticisi Firma (CAR MAKER) tarafından Otomobil satışa çıktığı anda, araç üzerinde yer alan parçanın NUMARASI,
bir örnek, en çok satılan Polen Filtresi O.E. Numarası (G3010-SA100)'dır. Selamlar,
Ömer

NKNTR' Alıntı:
Serhat Bey Merhaba,
(O.E.) Original Equipment Part Number; Otomobil Üreticisi Firma (CAR MAKER) tarafından Otomobil satışa çıktığı anda, araç üzerinde yer alan parçanın NUMARASI,
bir örnek, en çok satılan Polen Filtresi O.E. Numarası (G3010-SA100)'dır. Selamlar,
Ömer
malesef bilmiyorum zaten 250 tl.yi duyunca koptum. ama yanılmıyorsam karbonlu'muymuş ne.. Selamlar,

Merhabalar,
3/4 yıl önce Subaru Polen Filtreleri içinde CARBON FIBER malzemeli filtreler vardı ama yeni nesil filtreler içinde sadece FIBER olanlar yer alıyor.
72880-AE080, 2 parçalı bir filtredir, 6/7 sene önce fiyatı TL.350 civarındaydı!
Selamlar,
Ömer

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR