Şu Anda Ne Dinliyoruz?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Srkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 822
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,674

Etiketler



Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Şu anda dinlediğim,
Rahmetli Muharrem Ertaş ustanın yetiştirdiği ve oğlu Neşet Ertaş ustanın methiyeler yazdığı ne yazıkki kısa bir ömür süren fakat bizlere bu kısacık sürede onlarca eser bırakan
Tavrı, ağızı, sazı kendine has olan ve Tüerk Halk Müziğine KESKİN AĞIZI 'nı kazandıran rahmetli KESKİNLİ HACI TAŞAN'ı dinliyorum.Şu anda dinlediğim parça Angara'da yedim taze meyvayı (Angara gerçek Ankara'nın yerel ağızdaki gerçek ismi olmalı hani 7 göbekten ..... lıyım derlerya onun gibi hatırlayın iş dünyasının duayeni rahmetli Vehbi Koç'da Angara derdi) isimli bozlağı dinliyorum.Kazım Koyuncu, Fuat Saka, Volkan Konak bu kişiler tüm ülkeye kendilerini sevdirmiş kişiler ve onlarla aynı bölgenin çocuğu olmam nedeniyle yerleri farklı.
Tabi diğerlerini de dinlerim hatta bir çoğuna bayılırımda.Fırsat buldukça Haluk Levent konserlerine kızımla giderim gel görki mayo veya bikiniyle sahneye çıkan, saçlarını jöleleyip dikleştirip gömleğinin tüm düğmelerini açıp atlaya zıplaya sadece bağıranları seyretmem vede dinlemem.
THM bende tutku çok fazla sayıda kasete sahibim birçokta yerel sanatçıya ait olan (ünlü olmadıkları dönemlerde) kasetim var.
Sahi arkadaşlar ben o kasetleri CD ortamına nasıl geçirebilirim, yardımcı olacak biri varmı?
Kalın sağlıcakla.
 





Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Merhaba Orhan bey,
Bende dinlerim hatunu (o bir TONYA'lı bilen bilir nasıl mert olduklarını) dinlerimde, tamam derimde fakat sonucunda oylama yaparız işte sadece o zaman eski miras hukukunu esas alırım FERAİZ hani mal taksiminde erkek 2 kadın 1 ya oylamayı öyle yaparım gayet iyi çözüm.
Kalın sağlıcakla.
 

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?

PinkFloyd-Hİgh hopes
Şafak sisi ,parlak ateş,çaba ve akan su ,bitişssiz bir nehir... 8)
 







Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ne dinliyorum biliyormusunuz para sesi evet evet para sesi dinliyorum yiğenim bizde 3 yaşında afilli bir delikanlı bir kutunun içine buzuk para doldurmuş tempo tutarak sallıyor bak dayı sende dinle diyor ve bende şu anda para sesi dinliyorum.
Kalın sağlıcakla.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,219
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst