Şu Anda Ne Dinliyoruz?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Srkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 822
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 166,642

Etiketler
Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Merhabalar,
Ben erkenciyimdi.Genelde kalkış saatim bazılarının yatmaya hazırlandıkları saatlerdir.Saat kaçta yatarsam yatayım kalkış saatim 4,00 veya 4,30 dur bu yaz kış fark etmez çocukluktan buyana böyledir.Bazan gecede sessizliğin olduğu ortamlarda öyle sesler duyarımki anlatılamaz.Çevremizde mutlaka camii vardır işte o camiilerde mükemmel nitelikte ezan okuyanlar var (hoparlörün sesini sonuna kadar açıp çirkin sesini zorla dinletenleri ayırıyorum evet ses Allah vergisi de sende biraz insanları düşün) işte bu sabah bir ezan dinledim işte bukadar olur hiç bitmesin istedim belkide hep aynı kişi okuyordur da benim dikkatimi şimdi çekmiştir kimbilir.
İşte arkadaşlar o ezanların ülkemizin camiilerinde hala özgürce okunmasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şaad olsun.İiyiki onlar bu topraklarda yaratılmışlardı.Uygun olursanız sizde bir sabah ezanı dinleyin eğer iyi bir müezzin okuyorsa vede olması gereken gibi saba makamıyla bakın nasıl oluyor.
Kalın sağlıcakla.
 







Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Nemi dinliyorum?Ben değil sadece aynı apartmanı paylaştığım ve saygısız olduğundan emin olduğum bir komşunun çalıştırdığı bilyası bozulduğu belli olan çamaşır makinasının sesini sadece ben değil tüm apartman dinliyor.Bunlar ve benzerlerini çadıra bile koymayacaksın.Bu sesi haftanın en az 4 günü dinlemek zorunda kalıyoruz ikazlar nafile ama hanımı ve kızımı ikna ettiğim gün bir asma davul alıp birde hoca tutup evde sabah saat 7 de derse başlamak niyetindeyim tek arzum bu.Bakalım kim ne diyebilecek işte müzük yapıyorum.
İstenmeyen gürültülerden uzak saygı ve sevgi dolu canlılarla bir ömür sağlıklı ve mutlu yaşayın.
 

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Toplumda,insanlarla birarada yaşamak zorundayız;büyükşehir yaşamı bunu gerektiriyor. Ama büyükşehirde daha doğrusu toplumda yaşamak kolay değil,en önemli tarafı toplumla birlikte yaşamanın temel değerlerini özümseyememiş olmak,yani kuralları mantık süzgecimizden geçirmeden uygulamak. Ne mi dinliyorum;GREASE filminin müziklerini.
 


Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Merhabalar arkadaşalr,
Gülşen Kutlu hanımefendiyi dinliyorum,hemde Neşet babanın başım alıp çıklam bir yüce dağa isimli bozlağını.
Allah o ve onungibilere sağlıklı ve uzun ömürler versin sesleri kesilmesin.Çok hanımefendi seslerimiz var varda kesinlikle dinlenmemesi gereken türküleri bozan öldüren sesler var.İşte onlara albüm yapan,ekrana çıkartan,çok iyi okudun,harikaydın gibi şeyler söyleyen sahtekarlar,alkışlayanlar acaba gerçek bir ses dinlemedilermi veya ölçüleri ne.Ben onu çok merak ediyorum.Hani vardırya sanki plajda bikiniyle fakat başka terde veya evinin yatakodasında gecelile işte onlar acaba et göstermese onları kim seyreder.Ha belki çok güzel ve eğitimli sesleri vardır fakat çıplaklık o sesi kapatıyor.Yok ben çıplaklığına bakmıyorum diyene sor bakalım şarkının adını biliyormu.Kızcağıza sorsan erotizm diyecek ama yaptığı o değilki.
Kalın sağlıcakla.
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,516
Mesajlar
1,519,143
Kayıtlı Üye Sayımız
172,173
Kaydolan Son Üyemiz
Özgür1977

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst