Hırçın Karadeniz' Alıntı:Bizim için güzel bir haftasonu oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Telefonla 40 yıllık arkadaş gibi görüştüğüm insanlarla,abilerle biraraya gelme fırsatım oldu. Sizleri tanıdığım için çok memnun oldum.
+1
eyvallah bi mukabil,tekrarıda olur en kısa zamanda inşallah.
Hırçın Karadeniz' Alıntı:Herkese merhabalar; deff g4 sanırım siz Sonat Beysiniz eğer doğru tahminse bizim şnorkel ve ekipman isteğimiz hakkında bir gelişme var mı?
Hırçın Karadeniz' Alıntı:Herkese merhabalar; deff g4 sanırım siz Sonat Beysiniz eğer doğru tahminse bizim şnorkel ve ekipman isteğimiz hakkında bir gelişme var mı?
deff g4' Alıntı:merhabalar doğru tespit oldu Orçun bey..
Şnorkel ve off road ekipmanları ile ilgili görüşmeleri ve raporu sunucam ancak yonetım yurt dısında geldikleri an paylasıcam..
hatta bende full off road yapılı bır arac yapmayı planlıyorum etkinlikler için..
saygılarımla.
Abi merhaba; güzel geçti gelebilseydin keşke. Artık yeni bir organizasyon yaparlarsa onda buluşuruz.sabri yucel' Alıntı:Merhaba arkadaslar ani gelisen Bir durumdan dolayi 10 gundur çin deyim cok istememe ragmen uzulerek katilamadim hepinizi selamlar