ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yns Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,690
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !

Bizim için güzel bir haftasonu oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Telefonla 40 yıllık arkadaş gibi görüştüğüm insanlarla,abilerle biraraya gelme fırsatım oldu. Sizleri tanıdığım için çok memnun oldum.

Etiketler

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Bizim için güzel bir haftasonu oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Telefonla 40 yıllık arkadaş gibi görüştüğüm insanlarla,abilerle biraraya gelme fırsatım oldu. Sizleri tanıdığım için çok memnun oldum.

+1

eyvallah bi mukabil,tekrarıda olur en kısa zamanda inşallah.

güzel eglenceli ve bir o kadarda insan ilişkileri bakımından sıcak samımi bir gundu ilk defa bulusmamıza ragmen sanki senelerdir tanıyormus gibi samimiydik buda benim cok hosuna gitti sahsım adına ben cok memnun kaldım ve organızasyonların devamında bulusmak umıdıyle...

resımlere devam

IMG00803-20130317-1526.jpg

IMG00777-20130317-1147.jpg

IMG00802-20130317-1526.jpg

IMG00822-20130317-1655.jpg

IMG00783-20130317-1224.jpg

Herkese merhabalar; deff g4 sanırım siz Sonat Beysiniz eğer doğru tahminse bizim şnorkel ve ekipman isteğimiz hakkında bir gelişme var mı?

Herkese merhabalar; deff g4 sanırım siz Sonat Beysiniz eğer doğru tahminse bizim şnorkel ve ekipman isteğimiz hakkında bir gelişme var mı?

:D :D +1

:smiley:merhabalar doğru tespit oldu Orçun bey..
Şnorkel ve off road ekipmanları ile ilgili görüşmeleri ve raporu sunucam ancak yonetım yurt dısında geldikleri an paylasıcam..
hatta bende full off road yapılı bır arac yapmayı planlıyorum etkinlikler için..

saygılarımla.

deff g4' Alıntı:
:smiley:merhabalar doğru tespit oldu Orçun bey..
Şnorkel ve off road ekipmanları ile ilgili görüşmeleri ve raporu sunucam ancak yonetım yurt dısında geldikleri an paylasıcam..
hatta bende full off road yapılı bır arac yapmayı planlıyorum etkinlikler için..

saygılarımla.

bir tane değil iki tane yapın 1.rexton,korando veya kyron. 2.korando sports veya actyon sports. ;)

Merhaba arkadaslar ani gelisen Bir durumdan dolayi 10 gundur çin deyim cok istememe ragmen uzulerek katilamadim hepinizi selamlar

sabri yucel' Alıntı:
Merhaba arkadaslar ani gelisen Bir durumdan dolayi 10 gundur çin deyim cok istememe ragmen uzulerek katilamadim hepinizi selamlar
Abi merhaba; güzel geçti gelebilseydin keşke. Artık yeni bir organizasyon yaparlarsa onda buluşuruz.
Çin'de şnorkel bakma fırsatın oldu mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR