Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 307
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,428
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Paylaşımlar için teşekkürler; sayenizde iyice kanım ısındı ssangyonglara :D .ilgiyle takip ediyorum. saygılar.

Etiketler

MAXİMA' Alıntı:
Paylaşımlar için teşekkürler; sayenizde iyice kanım ısındı ssangyonglara :D .ilgiyle takip ediyorum. saygılar.
Koltuğuna oturup direksiyonu tuttuğunuz andan itibaren kanınız ısınıyor merak etmeyin:smiley:)

Geziye katılan arkadaşlarıma ve tanışıp böyle bir organizasyonda buluşmamıza vesile olan GEZENBİLİR ailesine teşekkür eder,saygılar sunarım.İnşallah başka organizasyonlarda buluşmak ümidiyle esenkalın.

Herkese selam
gezi gerçekten çok güzeldi. zaten resim ve videolar herşeyi anlatıyor. aracımı bu denli deneme şansım olmamıştı ve gördüm ki performansı beklediğimden daha da fazla çıktı lastik seçimim de benim yüzümü güldürdü A/T olmasına rağmen karda iyi iş yaptı! araç yüklüyken karda daha iyi gider kanısı vardı bende hep ama gördümkü boşken çok rahat bir şekilde ilerledim. dönüş yolunda araç kartelden yağ akıtmaya başladı karlı kısımı bitirince durup çekici çağırdık ve en yakın servis olan adapazarı servisinin önüne bıraktık tabi çiğdem yaylasının oraya çekicinin gelmesi 1 saat sürdü çekici şöförü rüzgar gibi gidiyordu normal şoför 1.5 saatte gelirdi. aracın yağ akıtmasına canım cok sıkıldı.ediz abi sıkma canını sağlığımız yerinde olsun diyordu ki ertesi gün sabah feci bir acıyla hastaneye gittim ve böbrek taşı düşürdüğümü öğrendim! aracımın bekmezi aktı bunun üstüne bende arıza verdim ama birkez daha anladım ki gezi araçlar yayla hepsi güzeldi ama arkadaşlık dostluk ayrı bir güzeldi geziye katılan arkadaşlarım zor anlarımda ısrarla gitmelerini söylememe rağmen beni bir an olsun yanlız bırakmadılar bunun yanında elinden gelen bütün yardımlarıda sergilediler hemde ilk defa o gün tanışmamıza rağmen. Herşeye rağmen ben keyif aldım görüşmek üzere...
Not:sağlığım iyi ağrılarım azaldı umarım daha da ağrımaz. Araçta bugun sakarya serviste yapılıyor ben gidemedim arkadaş başında akşama aksilik çıkmazsa alıp gelecek.

prokopi' Alıntı:
Herkese selam
gezi gerçekten çok güzeldi. zaten resim ve videolar herşeyi anlatıyor. aracımı bu denli deneme şansım olmamıştı ve gördüm ki performansı beklediğimden daha da fazla çıktı lastik seçimim de benim yüzümü güldürdü A/T olmasına rağmen karda iyi iş yaptı! araç yüklüyken karda daha iyi gider kanısı vardı bende hep ama gördümkü boşken çok rahat bir şekilde ilerledim. dönüş yolunda araç kartelden yağ akıtmaya başladı karlı kısımı bitirince durup çekici çağırdık ve en yakın servis olan adapazarı servisinin önüne bıraktık tabi çiğdem yaylasının oraya çekicinin gelmesi 1 saat sürdü çekici şöförü rüzgar gibi gidiyordu normal şoför 1.5 saatte gelirdi. aracın yağ akıtmasına canım cok sıkıldı.ediz abi sıkma canını sağlığımız yerinde olsun diyordu ki ertesi gün sabah feci bir acıyla hastaneye gittim ve böbrek taşı düşürdüğümü öğrendim! aracımın bekmezi aktı bunun üstüne bende arıza verdim ama birkez daha anladım ki gezi araçlar yayla hepsi güzeldi ama arkadaşlık dostluk ayrı bir güzeldi geziye katılan arkadaşlarım zor anlarımda ısrarla gitmelerini söylememe rağmen beni bir an olsun yanlız bırakmadılar bunun yanında elinden gelen bütün yardımlarıda sergilediler hemde ilk defa o gün tanışmamıza rağmen. Herşeye rağmen ben keyif aldım görüşmek üzere...
Not:sağlığım iyi ağrılarım azaldı umarım daha da ağrımaz. Araçta bugun sakarya serviste yapılıyor ben gidemedim arkadaş başında akşama aksilik çıkmazsa alıp gelecek.
Geçmiş olsun dileklerimle tekrar görüşmek ümidiyle Allaha emanet olun.

geçmiş olsun, umarım tez zamanda şifa bulursunuz...
Aracınız içinde ayrıca geçmiş olsun, aslında bu tarz geziler için sac karter koruması şart...

prokopi' Alıntı:
Herkese selam
ali bey cok geçmiş olsun iki hafta önce de ben taş düşürdüm gercekten neler cektiğinizi anlaybiliyorum.Anlasılan Actıon sahipleri
olarak taş düşürüyoruz:smiley:doktor arkadaşım,pıck-up ile bi tur at taşı düşürürsün bol su içerek dedi ;D
hastenenin pıck-upı(ranger)ile karıştırıyor.Aracınız hallolur yeter ki siz saglıgınıza dikkat edin ve bol bol su içmeyi ihmal etmeyin ;D

Ali bey; geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aracınızdaki yağ kaçağı giderildimi ? sorunun kaynağını paylaşırsanız sevinirim.Saygılar.

Buyrun arkadaşlar bizim araçların iki üç misli fiyatına satılan asfalt jeep leri :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=N1CfzKRDWN4&feature=feedrec_grec_index

celo53' Alıntı:
Buyrun arkadaşlar bizim araçların iki üç misli fiyatına satılan asfalt jeep leri :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=N1CfzKRDWN4&feature=feedrec_grec_index
aman ne yaptın üstat sayfada qq reklamı varken ;D
paylaşımlar için çokk teşekkürler..
qqdaki lastikler sanırım asvalt lastiği yoksa bu kdar aciz olmamalı gerçi
ben 4x2aracımla hergün bu tip yoldan geçiyorum,aklımın ucuna dahi
takılacıgım gelmiyor.üstüne üstlük karda eksik değil sadece araç çapraz gidiyor ;)

dnz60' Alıntı:
aman ne yaptın üstat sayfada qq reklamı varken ;D
paylaşımlar için çokk teşekkürler..
qqdaki lastikler sanırım asvalt lastiği yoksa bu kdar aciz olmamalı gerçi
ben 4x2aracımla hergün bu tip yoldan geçiyorum,aklımın ucuna dahi
takılacıgım gelmiyor.üstüne üstlük karda eksik değil sadece araç çapraz gidiyor ;)
Asfalt lastiği dahi olsa bence çok aciz kalmış. :smiley:

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim tas düşürmek gercekten çok zormuş çekmeyen bilemezmiş bu acıyı onu anladım! Bir mac gündür ağrı sizi yok Allahtan.
Araç için adapazari serviste on difransiyelleri esnek demisler alttan kar baskı yapınca difransiyel kartere çarparak çatlatmış ve motor yağının boşalmasına neden olmuş. Bı kac kaynak ve yağ eklenerek aracın sorunu çözüldü suan garajda yatıyor canavar bu arada araç motor yağı 8lt kapasiteliymis bilmiyordum öğrendim.
Araçta bende iyileştik :smiley:
Edit: böbrek tası düşürenler için bir site acalım "CEKENBİLİR.COM" ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR