Hırçın Karadeniz
Kamp II
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz
Gene Hendek taraflarına gelirseniz seve seve size katılmak isterim.
Gene Hendek taraflarına gelirseniz seve seve size katılmak isterim.
Murat kardeşim aramıza hoş geldin.mmolla53' Alıntı:bende katılmak isterim her ne kadar aracım off road icin hazır olmasada o ruha sahip oldugunu dusunuyorum o yuzden dag tepe sureklı gezen biri olarak bulusma konusunda bende katılmak ısterım![]()
İhsan Bey gelin bir hafta sonu sizi gezdirelim. Yanliz aracinizla gelmeyin benim araca bineceksiniz. Guvenmediginiz makinayi gorunce daha güncel bir yorumunuzu sizden beklerizVetihsan' Alıntı:Anlamadığım noktalar var;
1- sizin araç 4x4 actyonmu? Yoksa başka bişimi çünkü bu araba ile off road yapılmaz anca yapılsa yapılsa on road yapılır.
2- Kışın gezecekmişiniz? Birde traktör alın yanınıza, depoları fulleyin, bolca battaniye alın yolca kalacağınız gün gibi aşikar
3- Çamurlu havada çıkacaklar, 2. maddeyi es geçmeyin. Aynı şeylerin sizin de başınıza gelecektir.
4- Kuru zeminde off road diyosanız bende gelirim. Nasıl olsa arkadaşta ki dacia solenza daha az yakıyo, onla gelecem. Arazi yeteneği bizim araçlarlar aynı
Boşverin siz bi yere pikniğe gidelim, off road bizi aşar.
Vetihsan' Alıntı:Farklılıklar ne olabilirki? Buda actyon sports oda, Bu Luxury sizinkisi ne bilmiyorum? Kış lastiği bununda üzerinde var. LR vardı benden önceden o cihaz dandik kumho lastikle bile beni yolda bırakmıyorduÇOk sıkıntılıyım çooook