Ssangyong Actyon Sports Kabin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rasimpeh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,000
Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin

actyon sports 4x4' Alıntı:
Bahsettiğiniz aşağıdaki gibi birşey her halde, bir ara kerman dış ticaret adında bir firmada satılıyordu ama şu sıralar yok...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
anel fibermax ile görüştüm bu fotoğraftakine benzer bir kabin yapacaklar kargo ile birlikte 2200 TL ...20-25 gün sürer dedi ..bakalım nasıl olacak...

bu arada aracın arkasında rollback var düşünen olursa satabilrim....

Etiketler

arkadaşlar, rollback veya yüzeye sıfır olacak şekilde tonneau kapak yaptırmak istiyorum ama çok araştırmama rağmen fazla alternatif bulamadım.

mavi renk bir aracım var ve aynı renk kapakla kapatmak istiyorum arkayı, olmazsa ama rollback de düşünebilirim.

bulabildiklerim hem sayıca az, hem de yüksek maliyetli...

önerilerinizi rica ederim..

Organika' Alıntı:
arkadaşlar, rollback veya yüzeye sıfır olacak şekilde tonneau kapak yaptırmak istiyorum ama çok araştırmama rağmen fazla alternatif bulamadım.

mavi renk bir aracım var ve aynı renk kapakla kapatmak istiyorum arkayı, olmazsa ama rollback de düşünebilirim.

bulabildiklerim hem sayıca az, hem de yüksek maliyetli...

önerilerinizi rica ederim..

bende rollback var yakında fotoğraflarını yüklerim isterseniz size uygun bir fiyata bırakabilirim....

DSC_0037.jpg

DSC_0038.jpg

DSC_0039.jpg

Ekli dosyalar

• DSC_0036.jpg
    DSC_0036.jpg
    108.1 KB · Görüntüleme: 257

teşekkür ederim, sonuçta sıfır veya ikinci el çok fazla fark etmez. sorunsuz çalıştığını varsayıyorum tabi ki :smiley:

fiyat olarak ne düşünüyorsunuz peki?

Herkese iyi akşamlar benimde kabinin fitilleri bazen gıcırtı yapıyor benim gibi aynı gıcırtıyı yaşayan var mı? ya da fitillere ne sürebilirim?

Organika' Alıntı:
teşekkür ederim, sonuçta sıfır veya ikinci el çok fazla fark etmez. sorunsuz çalıştığını varsayıyorum tabi ki :smiley:

fiyat olarak ne düşünüyorsunuz peki?
anel fibermax yapımı...sorunsuz çalışıyor. vanda tanıdığınız varsa baktırabilirsiniz...anel'i aradım sıfırına 1800+kdv dedi..pazarlıkla kaça verir bilmiyorum...aracı aldığım kurum, yanlış hatırlamıyorsam, 6-7 araca taktırdıklarını ve 1500 den taktırdıklarını söylemişti..isterseniz internette sayfaları var sizde fiyat alabilirsiniz...
ben 700 TL'ye vermeyi düşünüyorum...

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar benimde kabinin fitilleri bazen gıcırtı yapıyor benim gibi aynı gıcırtıyı yaşayan var mı? ya da fitillere ne sürebilirim?
evet o fitiller özellikle yağmurlu havalarda su ile temaslarında gıcırtı yapıyor benim şimdiye kadar bulabildiğim en kolay çözüm "slikon gress" sürmek oldu.

actyon sports 4x4' Alıntı:
evet o fitiller özellikle yağmurlu havalarda su ile temaslarında gıcırtı yapıyor benim şimdiye kadar bulabildiğim en kolay çözüm "slikon gress" sürmek oldu.
Abicim dükkanda bitmiş; pas sökücü ve würth'ün HHS 2000 var o iş görmez sanırım. :( Bende ki yağlayıcı biraz kalın kalır sanırım

Kabinin filtreleri derken tam olarak neresi?

Nasıl gıcırtı yapıyor arka kabin kapağından mı geliyor ses?

Kabinin fitilleri güzel kardeşim yanlış okudun sanırım. :smiley:

Yok aslında doğru okudum da yazarken yanlış yazmışım kusura bakma ;D

Sorduğum soruda filtre yerine fitil koyarak cevaplayabilirsin:smiley:

rottweiler' Alıntı:
Yok aslında doğru okudum da yazarken yanlış yazmışım kusura bakma ;D

Sorduğum soruda filtre yerine fitil koyarak cevaplayabilirsin:smiley:
Arka camla birleşme yerindeki fitiller. Arka kasa ile gövde ayrı olduğu için ayrı ayrı sallanıyor ama camlı kabin taktırınca üst kısımdaki boşluk fitil ile dolduruluyor.
Yani iki ayrı hareketli parçanın arasında fitil olunca vede ıslanınca gıcırtı yapıyor

Ertuğrul Bey hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Çok güzel olmuş.
Nerede yaptırdığınızı ve fiyat kargo, -eğer yaptırdıysanız- proje, ruhsata işletme, v.s. bilgisini verebilir misiniz.
Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR