Ssangyong Actyon Sports 4x4 alıcam..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wcin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,728

wcin

Yeni Üye
Merhaba suv pickup konusunda gerçekten çok kararsızım Ssangyong konusunda ep eyce düşündüm araştırma yaptım fakat 2008 2009 modelleri 25- 30 bin tl civarı fiyatları acaba neden bu kadar düşük elden çıkartmak istedikleri için mi cidden bu aracın fiyatı bu kadar iyi mi kimisi çok cabuk dağılır diyor kimisi sağlam diyor yine kullanılısına göre herşeyi çok kullanmak veya dağıtmak iyidir ikince el temiz 25 bin tl ye kadar bula bilirmiyim kullanmış kişiler olarak bana eksileri ve artılarıyla bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler ...

Etiketler
Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 alıcam..

Almanı tavsiye ederim tabiki, çünkü çok sağlam bir araç. Ssang değil sanki Tank :smiley:

hic duşunmenize gerek yok son derece saglam konforlu ve ekonomik ..... diger başlıklarda yukledigim videolar var ..... aracı mutlaka yukseltin off road amaclı kullanacaksanız .......hayırlı olsun gule gule kullanın ..

aracı gönüll rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz, ben 10 ayda 25000nin üzerinde yol yaptım ve aracı genelde ava giderken kullanıyorum, aractan yana şu ana kadar en ufak sıkıntım yok, sürüş konforu olarak sınıfındaki diğer araçlardan daha üstün bana göre, direksiyona oturduğunuz zaman bunu hissediyorsunuz... aracın 2. el fiyatının düşük olması ise aracın sıfır fiyatıyla alakalı birazda, ilk alım maliyetinin düşük olması sebebiyle diğer araclarla mukayese edince 2. el rakamları daha uygun oluyor...

benim alma amacım çiftlik sahibiyim edirneliyim kış sartları biraz buralarda ağır geciyor çiftlikte hayvanlarım var yani karlı yağmurlu çamurlu bir havada iyi bir lastikle yola çıktıgımda sağ salim gidip geliyim diyorum aracı alırsam zaten mutaka yükseltirim konuların coğuna baktım Allahtan tornacı tanıdıklarımız var :smiley: Hayırlısı diyelim bakalım inş alırım.

actyon sports 4x4 vereceğiniz paranın 4,4'lük hakkını verecektir,
ufacık kia picanto bile 30-35 bin tl lere satılıyor nerdeyse bu araçlarla kafa kafaya, diğer birçok markayıda hesaba katabilirsiniz, ben hayret ediyorum insanlara böyle bir araç bu fiyata varken başka araç almak ............... ;D

ayrıca belirttiğiniz şartlarda standart haliyle bile sizi üzeceğini sanmıyorum taksi fiyatına 4x4 bir pick-up sahibi olursunuz...!

MTV hangi araç sınıfından hesaplanıyor?Binek araç diye biliyorum ancak bir arkadaşım 4x4 versiyonunu kamyonet sınıfınan ödendiğini belirtti.Bu seferde muayene süresi yılda 1e düşüyor diye biliyorum.Doğru vergi sınıfı hangisidir?

AKİVA' Alıntı:
MTV hangi araç sınıfından hesaplanıyor?Binek araç diye biliyorum ancak bir arkadaşım 4x4 versiyonunu kamyonet sınıfınan ödendiğini belirtti.Bu seferde muayene süresi yılda 1e düşüyor diye biliyorum.Doğru vergi sınıfı hangisidir?

vergi 2000cc üzerinden (taksi, jeep) ile aynı ama muayenede kamyonet oluyor ve her yıl, kamyonet olduğu için ötv %10(yeni düzenlemeden sonra değişmiş olabilir) ve fiyatlar bu sebepten jeeplere göre daha makul oluyor.

ama kasko bedelinin %5 ini mtv aşarsa bir alt dilim olan 1800cc üzerinden vergilendiriliyor.( ben ilk yıl harici yani 3 yıldır 1800cc üzerinden ödüyorum)

vergiside diğer araçlara göre çok makul tek kötü yanı sanırsam her sene TÜV muayne istasyonunda uğraşmak :smiley:

actyon sports 4x4' Alıntı:
vergi 2000cc üzerinden (taksi, jeep) ile aynı ama muayenede kamyonet oluyor ve her yıl, kamyonet olduğu için ötv %10(yeni düzenlemeden sonra değişmiş olabilir) ve fiyatlar bu sebepten jeeplere göre daha makul oluyor.

ama kasko bedelinin %5 ini mtv aşarsa bir alt dilim olan 1800cc üzerinden vergilendiriliyor.( ben ilk yıl harici yani 3 yıldır 1800cc üzerinden ödüyorum)

Ediz bu kasko değer vergi indirimi işini dilekçe ile falan mı hallediyoruz. Bu işlemi nasıl yapıyoruz. Bir bilgi verirmisin ? Teşekkürler

SeRKaN KAHRAMAN' Alıntı:
Ediz bu kasko değer vergi indirimi işini dilekçe ile falan mı hallediyoruz. Bu işlemi nasıl yapıyoruz. Bir bilgi verirmisin ? Teşekkürler
şu başlıkta yeterli açıklamayı bulabilirsin sanırım : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46020.0

Merhaba arkadaşlar bende bu aracın talibiyim ancak ekonomik durumum 2010 ve 2009 modellerine yetiyor. Sorum ise 2009-2010 ve 2011 modellerinde ne tür farklar vardır? 2009-2010 model bir araç alırken en çok neye dikkat etmemi önerirsiniz? Cevaplarınız için şimdiden müteşekkirim.

Çok teşekkür ederim Sabri Bey. Peki bu aracı satın alma sürecinde nerelerine dikkat etmemi önerirsiniz ve ya sahip olması gereken standardından bağımsız bir donanım öneriniz var mı? Ankara Eskişehir gibi şehirlerde ve bu şehirlerin kırsallarında yürüyecek araç.

Düzeltme: İmla Hatası

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR