ben sağ taraftaki fan düğmesini çeviriyorum ve klima çalışmadan fan devreye giriyor özellikle kışın buğuyu çözdükten sonra hep bu şekilde çalıştırıyorum.ayrıca kazanız için geçmiş olsun biraz geç oldu ama kusura bakmayın kaan beykaan2002' Alıntı:arkadaşlar kilimayı çalıştırmadan hava sirlilasyonu yapmak için ne yapacağız illa klimayı açmakmı zorundayız
Değerli arkadaşım cevabınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekür ederim allah hepimizi kazadan beladan korusunfilimikolik' Alıntı:ben sağ taraftaki fan düğmesini çeviriyorum ve klima çalışmadan fan devreye giriyor özellikle kışın buğuyu çözdükten sonra hep bu şekilde çalıştırıyorum.ayrıca kazanız için geçmiş olsun biraz geç oldu ama kusura bakmayın kaan bey
otomatik vitesli araçlara sonradan takılabiliyor rakamda karıştırıyor olabilirim ama 250 veya 500 tl idi.kaan2002' Alıntı:arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu cruse control (ingilizcesini düzgün yazamadı isem şayet hız sabitleyici) sonradan araçlarımıza monte olabiliyormu eğer oluyorsa ortalama fiyatları ne kadar
Fiyatlarını bilmiyorum ama çok gerekli olmadığını biliyorum benim araç full model olduğu için orjinalinde vardı üç senede kaç kere kullandın dersen bir kaç kez merak ettiğim için derim.kaan2002' Alıntı:arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu cruse control (ingilizcesini düzgün yazamadı isem şayet hız sabitleyici) sonradan araçlarımıza monte olabiliyormu eğer oluyorsa ortalama fiyatları ne kadar
celo53' Alıntı:Fiyatlarını bilmiyorum ama çok gerekli olmadığını biliyorum benim araç full model olduğu için orjinalinde vardı üç senede kaç kere kullandın dersen bir kaç kez merak ettiğim için derim.
Hightech' Alıntı:Cruse control eğer uzun yolda kullanıyorsanız çok gerekli ama
şehir içi gereksiz.
sabri yucel' Alıntı:Gereksiz bir özellik Varsa tamam yoksa o kadar parayı vermeye gerek yok bence ...