ssang off road performansı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,574
Ynt: ssang off road performansı

Aman arkadaslar su alerji yapıyor :smiley:
Gece 12 gıbı çıktım ılk Elmalı barajının kıyılarında dolaştım daha sonra çır çır dan yukarı çıktım tek arac pek keyıflı olmuyor ..

Etiketler
Ynt: ssang off road performansı

Arkadaşlar topic i baştan sonra videolar ile bilrikte inceledim. Neredeyse güccük dilimi yutucaktım. Benim araba sanırım lastiklerden yanıyo. İlk fırsat lastikleri değiştirmek sonrada ön tarafa bir yükseltme kiti atmak olacak sanırım. Valla off road kurbası vs yazdığım için pişman oldum bu yazılanlardan, çizilenlerden ve görsellerden sonra.

Cümle alem ssanyong culardan özür diliyorum arkadaşlar. Özellikle de o siyah actyon cu abimizden :(

Re: Ynt: ssang off road performansı

Vetihsan' Alıntı:
Arkadaşlar topic i baştan sonra videolar ile bilrikte inceledim. Neredeyse güccük dilimi yutucaktım. Benim araba sanırım lastiklerden yanıyo. İlk fırsat lastikleri değiştirmek sonrada ön tarafa bir yükseltme kiti atmak olacak sanırım. Valla off road kurbası vs yazdığım için pişman oldum bu yazılanlardan, çizilenlerden ve görsellerden sonra.

Cümle alem ssanyong culardan özür diliyorum arkadaşlar. Özellikle de o siyah actyon cu abimizden :(

;) :smiley: :smiley: lastikleri tak,sende mutlaka birilerine özür dilettireceksin demedi deme :D :D

Vetihsan' Alıntı:

Estafurullah özür dilemenize gerek yok. Araçtan çok üst düzey bir beklentiniz olmasın, extrem işlerden kaçınırsanız sizi hiç yarı yolda bırakmaz. :smiley: Zaten extrem yapmak isterseniz hiçbir aracın standartı buna müsait değildir. Biz bu arabayı neden aldık ben kısaca özetlersem; işim gereği hemen hemen her marka kamyonete bindim kullandım hepsinin arasında süspansiyon ve yol tutuş olarak en konforlusu budur. Zaten bu araç pic-up değildir SUT diye geçer (Sport Utility Trac). Şunu unutmayın ki standart bir Disco ya da Toyota VX100'ün yürümediği yerde siz az yapılı bir Actyon Sports ile hiç yolda kalmazsınız :smiley:

Ynt: Re: Ssang Off Road Performansı

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Estafurullah özür dilemenize gerek yok. Araçtan çok üst düzey bir beklentiniz olmasın, extrem işlerden kaçınırsanız sizi hiç yarı yolda bırakmaz. :smiley: Zaten extrem yapmak isterseniz hiçbir aracın standartı buna müsait değildir. Biz bu arabayı neden aldık ben kısaca özetlersem; işim gereği hemen hemen her marka kamyonete bindim kullandım hepsinin arasında süspansiyon ve yol tutuş olarak en konforlusu budur. Zaten bu araç pic-up değildir SUT diye geçer (Sport Utility Trac). Şunu unutmayın ki standart bir Disco ya da Toyota VX100'ün yürümediği yerde siz az yapılı bir Actyon Sports ile hiç yolda kalmazsınız :smiley:

Merhaba arkadaşlar ben de üç yıldır actyon sports kullanıyorum genelde off roadı ayaklarım üzerinde yapardım ama artık araca ufak dokunuşlar yapmanın zamanı geldi. Deli gibi LSD arıyorum günlerdir. Şu işe birlikte bir el atalım kimler katılır acaba?

Ynt: Ssang Off Road Performansı

merhaba arkadasim hosgeldin
bir donem bende cok ilgilenmıstım arka kilit vs ama lafta kaldı actyonumu sattım yaza belki alacagim ...
adnan cetinel bey var huma oto yanılmıyorsam forumdada difransiyel kilit başlikli konulara baksan ulaşsabilirsin
bizim ssang arka dif dana 44 du yanılmıyorsam kendisiyle gorusmustum kilit takılabılıecegını soylemıstı

huma oto ya ulaşip gorusebilirsin kendisiyle selamlar ..

Selamlar

yaw kardeşim telefon açıyorum telesekreter her halde çince konuşuyor tam kayboldun çinde değilsen gezilerimiz olacak önümüzdeki haftalarda, arabam 2 çeker falan bilmem hepimizin başı üzerinde yerin hazır görüşmek üzere

sabri yucel' Alıntı:
merhaba arkadasim hosgeldin
bir donem bende cok ilgilenmıstım arka kilit vs ama lafta kaldı actyonumu sattım yaza belki alacagim ...
adnan cetinel bey var huma oto yanılmıyorsam forumdada difransiyel kilit başlikli konulara baksan ulaşsabilirsin
bizim ssang arka dif dana 44 du yanılmıyorsam kendisiyle gorusmustum kilit takılabılıecegını soylemıstı

huma oto ya ulaşip gorusebilirsin kendisiyle selamlar ..

Sabri Bey ve Ediz bey sizlere sonsuz teşekkür ediyorum (bir de haklarımızın koruyucusu Volkan bey vardı sanırım ona da tabiiki :smiley: ) Sabri kardeş eğer arabanı özlersen haber ver birlikte gezelim, Ben de dağ kamp adına her türlü donanım mevcut. Bir tek aracım standart şimdilik ama yakında ufak tefek bir şeyler olacak. . Aslında satıp donanımlı bir şeyler bakayım dedim önce. Maalesef gördüm ki bizim araçların 2. el fiyatları yerlerde. Yepyeni aracımı sadece diferansiyel kilidi yüzünden satıp, hurdaya binmektense bizim ejderin sağını solunu kurcalamaya karar verdim. Sizin paylaşımlarınız kılavuzum olacak. Huma oto ile de temasa geçeceğim. Yükseltme ve lastik konularında son karar belirtecek arkadaşların da görüş ve önerilerini bekliyorum.

bende su an sıfır 2 ceker korando sports var ... asfaltda binek arac niyetıne kullanıyorum ...
ama mutlaka 4 ceker actyon sports alacagım ... actyon benım arkadaşimdi ve yoklugu cok buyuk bir kayıp ..
bir takım bf 265 lastik .vinc ve sis farlari vs duruyor oldugu gibi ...
muhtemelen bu pazar omerli taraflarında bir gezi olacak buyrun sizde hem tanısır hem gezeriz ..

sabri yucel' Alıntı:
bende su an sıfır 2 ceker korando sports var ... asfaltda binek arac niyetıne kullanıyorum ...
ama mutlaka 4 ceker actyon sports alacagım ... actyon benım arkadaşimdi ve yoklugu cok buyuk bir kayıp ..
bir takım bf 265 lastik .vinc ve sis farlari vs duruyor oldugu gibi ...
muhtemelen bu pazar omerli taraflarında bir gezi olacak buyrun sizde hem tanısır hem gezeriz ..

Çok sevinirim buluşma noktası ve saatine karar verdiyseniz lütfen bildirirmisiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96157.new#new burdan takip edebilirsiniz ....bende gelmeye calisacagim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON KONULAR

Geri