SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,002
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Arkadaşlar etkinlikler süresince TURCELL gezici bas istasyonu hizmet verecek bilginize

Etiketler

otomobillede gelebilirmiyiz... isoffcular istemiyoda, bilelim geri dönmeyelim..

şu yarışmacılardan 50 tl işinide sosder bi daha düşünsün.. misafirlere ayıp olmasın.. düzce bu işin cıtasını cok yükseltti ona göre.

;D ;D ;D ;D ;D

Bencede..

otomobili olan lara bir istasyon kurmak gerek o zaman isof ta onlrın suvarilerini nakletsin ana kampa fena olmaz her halde.Bu bir öneri ve düşünce ne dersiniz...?

fix' Alıntı:
şu yarışmacılardan 50 tl işinide sosder bi daha düşünsün.. misafirlere ayıp olmasın.. düzce bu işin cıtasını cok yükseltti ona göre.

katılıyorum......

Sakarya bu konuda her zaman öncü olmuştur..

Bunu devam ettirmeli...yapılan her iyilik-güzellik geri döner.. :D

İsoff geliyormu ercovaya?

Bizde Yuvacık gurubu olarak ve istanbuldan gelecekolan dostlarımızla beraber orada olacaz.

benimde bir ricam olacak gece millet uyku moduna geçince çadırların etrafında eksozu sökük motosikletler dolaşmasın, uyuyamayan bu durumdan rahatsız olanlar olmuştu önceki senelerde :smiley: :smiley:

Giriş ücreti zaten veriyoruz 25 tl
yarış için 50 tl bana göre çok

adrenalim' Alıntı:
benimde bir ricam olacak gece millet uyku moduna geçince çadırların etrafında eksozu sökük motosikletler dolaşmasın, uyuyamayan bu durumdan rahatsız olanlar olmuştu önceki senelerde :smiley: :smiley:
Çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konu bu umarım böyle bir durumla karşılaşmayız..

sayokan' Alıntı:
Çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konu bu umarım böyle bir durumla karşılaşmayız..

Sonuçta her zaman olan şeyler, önüne geçilebileneceğini sanmıyorum, çadırlar yoldan uzağa kurulacak demektir buda.

Arkadaşlar ben etkinlik hakkında bildiğim ve şahit olduğum bazı bilgileri vereyim. sosderin bu organizasyon da her hangi bir sponsoru yok tamamen kendi imkanları ile gerçekleştirecek. etkinlik alanında temel ihtiyaçlarımız için lazım olan wc,odun gibi ihtiyaçlar için bu hafta keşif yaptı, ve çalışmalar başladı. şu ana kadar hertürlü maddiyat sosder tarafından karşılanıyor. zaten sponsor veya başka imkanlar çıkarsa sosder yönetimi gereğini yapacağını düşünüyorum. bu etkinliğin geçensenede çok az zamanda karar verilip hazırlanıldığını, yine sponsor olmadığını hatırlatırım. lütfen etkinliği hazırlayan arkadaşaları şimdiden yıpratmayalım, sakaryada bulunan arkadşların sosderi bizim üzerimize düşen görev varmı diye arayıp, bakın ozaman nasıl problemler olduğunu anlar. bu organizasyonun adında Anadolu geçiyor arkadaşlar ve buradan geleçke arkadaşlarımız olcak ev sahipliğini hep beraber yapalım.Haer hangi bir sorusu veya kafasına takılan bir şey varsa www.sosder.net den irtibat kurulacak kişilere ulaşabilirsiniz. saygılar

sertem41' Alıntı:
Sonuçta her zaman olan şeyler, önüne geçilebileneceğini sanmıyorum, çadırlar yoldan uzağa kurulacak demektir buda.
Bahsettiğimiz araçlar yol nedir bilmezki zaten :D :D hepsi yoldan çıkmış bunların :D :D
inş. en az gürültüyle atlatırız diğelim ozaman ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri